Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas89p

czy to ciążą?

Polecane posty

Gość kas89p

hej dziewczynki mój przypadek wygląda tak: odstawiłam tabletki ( przyjmowałąm je dwa miesiące, każde opakowanie ma 21 tabl. po czym robi się 7 dniową przerwe a 8 dnia zażywa się kolejne opakowanie) pierwsze opakowanie przyjęłąm całe, zrobiłąm przerwe, krwawienie wystąpiło normalnie, następnie rozpoczęłam 2 paczkę ale nie dokończyłąm jej, wziąłam 18 tabletek, po dwóch dniach wystąpiło krwawienie z odstawienia. Trwało 7 dni. Kiedy krwawienie się skończyło współrzyłąm z narzeczonym bez zabezpieczenia. Jaka jest szansa na ciąże? Jeszcze za wcześnie na test i na badanie learskie. Macie jakieś propozycje??? moja temperatura od kilku dni to ponad 37.0 , czasem 37.2 37.1 37.3 37.4 dzis rano 37 a po godzince 37,3 zrobiłam test ale za szybko bo tylko 8 dni od przytulanka.. chciałabym być w ciąży, jak przypuszczacie mam szanse?

no coz zasponsorowalas swojemu organnizmowi niezla bombe.bo raz bierzesz tabsy,a potem je nagle odstawiasz.mozliwe ze okresu nie masz z racji ze organizm musi dojsc do siebie.mozliwe,bo moze to nie jest akurat przyczyna.