Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p s i a c z k i

bardzo ważne psy

Polecane posty

Gość p s i a c z k i

Chce sobie kupić 2 psy a z powodu że w mieszkam w 3 pokojowym mieszkaniu mogę mieć dużego i małego wiem że kupię labraora bo kocham tą rasę od zawsze ale doradżcie mi jaki ma być ten drugi tak do 10 kg

Gość URSUS C330
Blok czy wolnostojacy domek, jak blok to chyba nienormalna jestes, 2 psy :D qrwa

Gość no po prostu musisz
przed kupnem zważyć psa i tyle :D

Gość p s i a c z k i
mieszkanie w bloku ale pokoje są duże całe mieszkanie to ok. 84 m

Gość labrador do bloku
ku..co z wami ludzie??? duży pies potrzebuje przestrzeni i dużo ruchu. kup jeszcze ze trzy. i kota. potem jeszcze mąż i dwójka dzieci.

Gość p s i a c z k i
dzięki na meża bo ja mam 15 lat... i 84 m to dużo zwłaszcza że codzinnie bedę wyprowadzała labradorka na 2 godzinny spacer a tego mniejszego też

Gość URSUS C330
Jeszcze konia w salonie i jakies tuczniki na balkonie ja pierdole :D Nie czuje jak rymuje.

co to są 2 godziny dla psa? A tak swoją drogą...Wiesz, co to jest :\"słomiany zapał\"? Bo Twój zapał szybko spłonie, gdy nie będziesz mogła się wyrobić.

Gość natusiaaaaaaa
2 godziny to dużo, będę wychodziła na 30 minut przed szkołą a po szkole na 2 godziny i wieczorem na 1,5 godziny

Gość samasobie
a rodzice wiedzą już o tym wesołym planie? czy sama utrzymujesz to mieszkanie? szkołę porzucisz dla psów? bo zostawić je na ok. 8 godzin w domu same to trochę trudne i wymaga dużo pracy. zacznij od chomika

Gość ajt
mam do oddania labradora dwuletniego, suczka, jestes zaintereswoany?

Gość p s i a c z k i
nie ja sobie kupię szczeniaczka a z twojej strony to chamskie że oddasz 2 letniego psa ktory cię kocha i ci ufa rodzice wiedzą a w domu będę siedziały 6 godzin to normalne dla psa dlategpo kupie we wakacje żeby stopniowo przywyczajać do zostawania samemu

Gość URSUS C330
Labrador sam zrobi ci z domu bitwe pod grunwaldem, poza tym szybko ci sie znudzi, kup sobie papuge :D

Gość p s i a c z k i
nie dzięki już miałam jednego psa i wiem jak należy z psami postępować

Gość URSUS C330
To chyba labradora nie mialas.

Gość p s i a c z k i
miałam cocker spaniela to też żywiołowe psiaki może ktoś na temat się wypowie

Gość URSUS C330
Dobre i madre psy ale sam w domu to szykuj pozyczke na nowe meble.

Gość dziecko drogie...
widzę twoja "dojrzałą" decyzję; piesek do 10kg! a męża będziesz kiedyś szukać wg jakich parametrów? stan konta? labrador to wulkan energii a psów szuka sie pod kontem charakterologicznym i trzeba mieć mu co zaoferować od siebie a nie tylko 84 m w bloku i balkonik

Gość p s i a c z k i
oprócz labradora chce drugiego psa ale takie do 10 kg tzreba wyraźnie czytać nie chce jednego psa żeby nie było mu w domu smutno więc doradzi mi ktoś tego drugiego psa?

Gość daj spokój
mieszkam w bloku. sąsiad z klatki obok miał Labradora. miał bo oddał rodzinie z ogromnym podwórkiem koło domu. a dlaczego??? bo nie nadążał z remontami. też było ładnie piękne jak szczeniaczek był mały, dzeici go wyprowadzały na spacerki przezd szkołą i po szkole. aż im sie znudziło. pies podrósł, potrzebował ruchu. Pan i Pani mogli wyprowadzić najwyżej na pół godziny rani i wieczór. dzieciom sie znudził. jak ich nie było -zaczynało się szaleństwo-wył, drapał drzwi, rozwalił ścianę regipsową w pokoju. butów chyba nie mieli:p. labrador to idealny wybór do bloku, nie ma co. lepiej już buldog francuski. spokojny wręcz koci pies. może zostawać sam. spokojne mądre psiaki. łatwo dostosują się do trybu zycia właścicieli.

Gość dziecko drogie
czytam wyraźnie a co najważniejsze ZE ZROZUMIENIEM i wiem o co Tobie chodzi jak najbardziej; ale radze Ci i to nie jako wróg psów, bo jestem wielka ich miłośniczką odpuść sobie taki motyw; rozsądniej kupić jednego i jak proponują inni z kocim charakterem; byc może buldożek (osobiście nie miałam do czynienia z tą rasą) ja proponuję shar-peia; ale niestety jeśli fascynujesz się labradorem to pewnie mało wylewny charakter "kocich psów" Ci nie przypasi :-(