Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvbgb

Dlaczego nie wierzycie w Boga?

Polecane posty

to już wiesz czemu tyle trwała wojna bo wojowali w imie boga po za tym praktykowali magie np krzyż zwany swastyka a w indiach zwany z Sanskritu swasti wolność, twórczość, szczęście a ruskie i amerykanie mają pentagramy używa sie w magi do ochrony

Gość Moniaaaaaa76
Z moich obserwacji wynika że kalekie dzieci rodzą sie rodzicom, którzy żyją w grzechu. Z nie wierzącymi też nie pogadasz bo im wydaje sie ze najważniejszy jest wygląd i kasa. I wszystko przekładają ponad takie wartości jak miłość czy dobroć.

Gość merkaba żal z ciebie i tyle
co za ciemniak z ciebie :o

Moniaaaaaa76 Z moich obserwacji wynika że kalekie dzieci rodzą sie rodzicom, którzy żyją w grzechu. Z nie wierzącymi też nie pogadasz bo im wydaje sie ze najważniejszy jest wygląd i kasa. I wszystko przekładają ponad takie wartości jak miłość czy dobroć. nie z tym sie nie zgadzam ze sa kalekie bo rodzice zgrzeszyli raczej sami zgrzeszyli w poprzednim życiu

merkaba - debilko jaką magie. do psychiatryka idź jak wierzysz się w takie rzeczy... Ja pierole 21wiek a ludzie wierzą że 2wojna trwała tak długo bo walczyli w imie boga. lecz się umysłowa hipokrytko... zresztą jako pewnie katoliczka sama wiara w magie to grzech ciężki.

Gość DEDYKOWANY PRZEZ RADĘ EUROPY.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość Moniaaaaaa76
merkaba ta jasne! twoje gadki o poprzednim wcieleni są co najmniej żenujące!

merkaba - ty chyba na głowe upadłaś z tym że kalekie dzieci rodzą się ludziom żyjącym w grzechu. jesteś nieźle pierdolnieta. co za suka z ciebie ;/ jak tak można mówić w ogóle dlatego nie cierpię nadgorliwych katoli. to w większości hołota. która niby jako najważniejsze przykazanie ma "przykazanie miłości" a taką nienawiść ma do innych ludzi że masakra. A ty masz jej najwięcej. Spłoniesz w twoim katolickim piekle 🖐️

sorry mój poprzedni post jest kierowany do Moniaaaaaa76. ty masz jakąś chorobę umysłową. lecz się idiotko. a najlepiej wyjedź gdzieś w busz, żeby ktoś się głupotą od ciebie idiotko nie zaraził

Gość lmmj
NIe wierze,bo: -Maryja na pewno zmajstrowała sobie dziecko z jakims młodym ,aze stary Józef miał na nia chętke to sie z nia ozenił wiedzac,ze Maryja jest w ciazy.Uciekli ze swojego meijsca zamieszkania,bo słyszeli pogło0ski,ze beda zabijane nowonarodzone dzieci.Wymyslili historyjeke o nawiedzeniu przsez ducha i ur.syna bozego. _nie wierze w jakies tam zmartwychwstanie.Jezszcze gdyby to ciało nie znikneło to moze bym cos tam w te zycie po smierci uwierzyła,ale caiło znikneło i co,niby w niebie sobie jezus spaceruje :-)

a wy czytać nie umiecie albo nie rozumiecie Moniaaaaaa76 Z moich obserwacji wynika że kalekie dzieci rodzą sie rodzicom, którzy żyją w grzechu. Z nie wierzącymi też nie pogadasz bo im wydaje sie ze najważniejszy jest wygląd i kasa. I wszystko przekładają ponad takie wartości jak miłość czy dobroć. ten tekst to napisała monia 76 a ja napisałem ze się z tym nie zgadzam

Gość lmmj
:-) usmiac sie mozna.Ja grzesze jak cholera,mam nieslubne dziecko z facetem z ktorym zyje w konkubinacie i mam zdrowe dziecko i pieprze wiare w boga

a po za tym to jestem on 25 lat zajmuje sie ezoteryka i magia wyszukajcie w gogle merkaba

Gość lmmj
hihi,bo szatan ma wieksza moc od jakiegps koleżki boga :-)

Gość lmmj
Ogolnie to ja nie ma nic przeciwko jakiejkoliwek wierze,bo sama pochodze z rodziny wierzacych i keidys niby wierzyąłm i praktykowałam,ale wkurza mnie to ,ze wiara zaczyna wszedzie sie miesdzac.Jak nie wqierzysz to krzywo na ciebie patrza,a jeszcze jak cos nie tak na jpii powiesz,to jzu \całkeim chca cie zlinczowac.Zauwazyłąm tez,ze jak sie jedzie po bogu,jezusie to ludzie tak zapiekle nie reaguja jak cos nie po ich mysli powie sie o jpii

Gość a dlaczego ty wierzysz
pewnie dlatego, ze od małego ci wmawiano, że tak musi być. ijak większość wierzących, wierzysz z przyzwyczajenia. Bez namysłu, bo tak naprawdę powinno się określać jak jest się pełnoletnim, a nie na siłę chrzcic małe dzieci.

Gość 1protestantka1
Ja wierzę w Boga, ale nie jestem katoliczką, tylko protestantką. Wyznaję biblijne chrześcijaństwo, tzn. oparte na Biblii. Większość błędów wypływa z tego, że ludzie nie znaja Biblii. Nie wierzycie w Boga, myślicie, że chrześcijaństwo to religia, a tymczasem ono nie jest religią, a to wszystko dlatego, boście Biblii nie czytali...

Gość lmmj
1protestantka1 nie osmieszaj sie:-) biblia to to samo co mity greckie czy rzymskie :-)

Gość lmmj
biblia to ksiazka w ktorej nic nie jest dopowiedziane do konca.Tak specjanie ja napisano aby mozna ja interpretowac na rózne sposoby.

Odladaliście film ZEITGEIST?? Tam jest wszystko ladnie opisane skad wzial sie katolicyzm. Ludzie to wymyslili. Wszyscy chca w cos wierzuc, i miec nadzieje ze istnieje cos po smierci. Ja nie wierze. Moim zdnaiem katolikom jest latwiej, niczegho teraz nie dostaniesz jezeli nie masz potwierdzenia w kosciele. Slub, chrzest, bierzmowanie, komunia.... Tak naprawde Ci wszyscy wierzacy nie znaja do konca blibli. Potrafia odmowic te najprostsze modlitwi i uwazaja sie za nastepców boga. Poogladajcie ten film, mozna go znalesc w internecie, mnie otworzyl oczy na ta cala wiare w \"boga\".

Gość lmmj
Kubunkowa-kazda religia została wymyslona przez człowieka ,po 1 aby miec nad ludzmi władze,a po 2 ogolnie lepiej sie zyje co niektorym jak sobie wmawiaja,ze jakis bog im w czyms pomoze.CZym biedniej tym, wieksza wiara