Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdeczenie dość mam tego

Lubicie odwiedziny rodziny?

Polecane posty

Cieszycie się kiedy was rodzina odwiedza??? Bo ja... NIE!!!! Nawet do nich nie wychodzę.... Zresztą .. po co? przecież i tak ich prawie nie znam... To o czym z nimi rozmawiać??? O tym jaka jest pogoda? Albo słuchać opowieści o nieznajomych osobach??? Phi!!! Przyjeżdżają tutaj , bo akurat mieszkam z seniorką rodziny.. i wszyscy chcą ją odwiedzić.. :o Idiotyzm... jak dla mnie.. Czekam na dzień, w którym się stąd wyniosę... zerwę kontakty ze wszystkimi, oprócz rodziców.... :o Nie chcę mieć żadnych kuzynów, szwagrów, siostrzenic, bratanków... i innych dupanków.. Nie chcę wspólnych świąt, chrzcin, wesel, i tego typu uroczystości... Eh... A u was? Jak jest?

Gość tak nam dzisiaj żal
No skoro do nich nie wychodzisz to dziwne zebys miała ich znac :o nie mozesz sie poswiecic i pogadac troche z nimi? przeciez to twoi bliscy.. trza sie cieszyc :)

chciałabym po prostu czuć się w swoim domu dobrze.. nie lubię jak mi się prawie obca osoba kręci po pokojach.. :o chcociaż ostatnimi czasu i tak jest lepiej.. Wcześniej było tak, że kiedy rodzina ze Śląska przyjechała, to potrafili siedzieć po 2 tygodznie.. a kuzynka (też ze Śląska) była nawet trochę dłużej... okropne czasu!!! :o

Gość psychiczna tortura orencz
ja tez tego nie cierpie, rozumiem cie doskonale:o

Gość Ja jestem lwica
najlepiej jak do mnie przyjezdza siostra ze swoim psychicznym jedynakiem. Nasra w pampersa a ona sie cieszy ze sie zerznal groszkiem.

Gość ja mam fajną rodzinkę
jeśli mówimy o dalszej rodzinie to też tego serdecznie nie znoszę. ale bliższa rodzina, tzn. siostra mojej mamy, brat mojego ojca, ich dzieci i moi dziadkowie są po prostu świetni. wszyscy wyluzowani, sypią żartami. spotkania z taką rodziną to prawdziwa przyjemność. :P także współczuję;)

Gość gość
Lubię ale pod warunkiem , że wizyta jest jednodniowa i uprzednio umówiona