Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej24

załamany

Polecane posty

Gość nie masz po co zyc
Bo cie baba rzucila?! To znaczy ze cie nie kocha, albo moze i kocha ale nie robi sobie wiele z uczuc innych i taka kochliwa ze nie ma problemu ze skakaniem z kwiatka na kwiatek. Jak dla mnie to jest powod do swietowania. Dobrze ze sie wynosi z twojego zycia. wolalbys byc z kims komu nie do konca na tobie zalezy? chcesz sie zabijac, a nie pomyslales ze masz pewne obowiazki wobec malego chlopca ktory pojawil sie za twoja sprawa na swiecie, a ty tym samym zobowiazales sie do opieki nad nim. Ale nagle sie tacie odwidzialo i ma synka w dupie, bo go glupia baba rzucila. Wez sie chlopie zastanow, przewartosciuj troche swoje spojrzenie na swiat i zachowaj sie jak na faceta przystalo. nie chce ci sie zyc, twoja sprawa ale swojemu dziecku winien jestes swoje zycie.

Gość andrzej24
dobrze powiedziane ale nie wiem czy ja dam rade jestem w strasznym dołku bo ja naprawde kocham juz jestem nawet po rozmowie ale to na nic jest oschła jak korwa jakis patyk na drzewie juz sam nie wiem o czym mam myslec tu mi grzeje ze to wszysko moja wina itd nie powiem ze jestem swiety fakt wywałem ja od korwy i szmaty ale to po tym jak ja nakryłem ze pisze ze swoim i to takie rzeczy ze az sie w szok wbiłem myslałem ze jej przyjebe co kobiet nie bije i nie toleruje tego