Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

czy gruby facet jest aseksualny?

Polecane posty

ja też go kocham bardzo i dla mnie jest on bardziej pociagajacy niz jakis chuderlak...:)

Gość szpilka 100
A jak sie z nimi kochacie,to sapią,jak lokomotywy a pot się leje strumieniami.fe!

Gość co mówi gruby facet
"żegnaj siusiu, witaj brzusiu" :classic_cool:

szpilka 100 a kochałas sie kiedys z takim facetem? jak nie to po co kurwa wyrazasz swoje zdanie...?

Gość szpilka 100
Ja oczywiście nie,ale moja kuzynka ma takiego wieprzka i tak mi,z obrzydzeniem,opowiadała.

Gość onaa..
moj wazy okolo 100 kg,ale jest bardzo wysoki i dobrze zbudowany,mnie pociąga i to bardzo,nie przeszkadza mi to :)

Gość
dla mnie jest aseksualny :)

Gość wstrętne dziadzisko
jest aseksualny, mądrość i inteligencja nic do tego nie mają kochać go i owszem można , nawet w tej sytuacji trzeba, bo biedny jest, ale pożądanie?

Gość nie obrazajac nikogo
niski i gruby facet, taka kuleczka to m.zd. po prostu PORAŻKA! niski facio nie moze miec tluszczu bo wyglada wtedy po prostu smiesznie, natomiast wysocy i grubi, tacy "potezni' nawet mi sie podobaja

Gość k.1986
Jak dla mnie to GRUBY jest pojęciem względnym... Może ważyć 100 kg i wyglądać całkiem fajnie, a inny przy 100 kg będzie wyglądał okropnie. To jak z kobietami :-) Jeżeli facet nie jest chorobliwie otyły tylko trochę przy kości to zupełnie mi to by nie przeszkadzało :-P

Gość birdmen facet
jeśli dobrze potrafi fruwać ten men ....to chyba jednak nie jest zbyt gruby, no nie?

Gość ;p
jest ! o ble ;/

Czy gruby facet jest aseksualny? Kiedys myslalam,ze calkowicie. Zawsze mialam powodzenie, najlepszych facetow, najprzystojnieszych, z najlepszym cialem. Az poznalam wlasnie otylego, ktoremu postanowilam dac szanse. Jest otyly,ale nie straszliwie gruby. Ma ladna twarz, piekny usmiech, polaczylo nas poczucie humoru, jest bardzo inteligentny, dba o mnie, fantastycznie sie dogadujemy. Komentarze typu "jestes taka super laska, mozesz miec lepszego, zostaw go" puszczam mimo uszu. Jest dobrze, a kreci mnie bardziej, niz inni :) Wyglad to nie wszystko, drogie panie !

Gość fonfelski jan
mówmy o konkretach - jakie BMI jest graniczne ? Bo moim zdaniem gdzieś około 25. Kalisz, który ma jakieś 40 jest sexy tylko ze względu na sławę i kasę.

Gość dgdsgdsgs
zależy jak bardzo gruby

Gość Grube są fuj
i nic tego nie zmieni chyba że coś taki ma co inne nie mają

Gość Alizzia
Śmieszą mnie wypowiedzi typu " DLA MNIE 95 kg TO JEST O 20kg ZA DUŻO" nie wiem czy wiecie , tłuszcz nie waży , waża mięsnie i jesli facet coś trenuje czy trenował to ma prawo ważyć 95 i drugi ktory nic nie trenuje i jest gruby tez ma prawo wazyc 95 .. wiec drogie panie waga sie nie nalezy sugerować:) Dlaczego ktoś nie leci 10 kilogramow w ciagu 2 tygodni pomimo ze regularnie ćwiczy , bo taka osoba spala tluszcz i buduje mięsnie wiec waga zmienia sie ale nie w szybkim stopniu , ksztaltuje sie sylwetka:) P.s facet Gruby moze byc obiektem sexu dla niektorych pań ponieważ każdy jest inny i lubi co innego:)

Gość gość
Prawie tak.

Gość rxr
Drogie dziewczyny , tylko nie zapominajcie że każdy kij ma dwa końce :) Może np. was może jakiś facet kiedyś odrzuci i poniży ,nawet nie koniecznie za tuszę ;) i powie o was że jesteście asexualne i brzydkie i na dodatek głupie Trochę Pokory moje drogie damy

Gość gość
Trudno. Grubi ludzie są obleśni. Zwłaszcza ci na własne życzenie .

Gość rxr
gruby to pojęcie względne ale samo nazywanie kogoś cytuję : obleśnym, spaślakiem,wieprzkiem,grubasem itp itd - Jest obleśne i chamskie i nie grzeczne zwłaszcza nie zamieniając np. z tą osobą ani jednego słowa świadczy o kulturze i poziomie osoby która to mówi

Gość bal
kobieta w ciazy jest asexualna

Gość rxr
Widzisz "bal" - dla mnie NIE ! Jest dziewczyną w Ciąży i tyle...

Gość gość
no to widzisz

Gość rxr
Kwestia podejścia , kultury,myślenia i poglądów każdy ma prawo mieć swoje i każdy ma prawo mieć swój gust z tym że: obrażanie,kogoś,poniżanie (nazywanie : oblechem,spaślakiem,grubasem,świnią) - jest uwłaczające wartości godności danego człowieka i jest formą czystego chamstwa

Gość projekcie
jaka jest informacja? ci mówię błędna

Gość rxr
projekcie- dodaj moim zdaniem

Gość gość
Oblesne jest dla mnie otyłość a nie osoba. Nie dodawaj sobie. Nie będę samej siebie oszukiwać że jest to atrakcyjne. Otyli ludzie są obleśni z wygląda dla mnie. Nie oceniam ich pod żadnym innym kątem. Wygladowo są obleśni. Tyle.