Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty bears

czemu szczupły facet jest gorszy od misiowatego

Polecane posty

Gość pantheraaaaaaaaaaa
zebym byla kobieta to bym sie wypowiedziala

Gość tomaszowaty
ja jestem trochę misiowaty.. Chciałbym troszkę schudnąc, ale przyznam, że jak widzę gości w obcisłych biodrówkach to jakoś mi to nie pasuje. Czytając posty poczułem się lepiej :-)

Gość cream w pomaraczy
niewiem czemu ale tak jest i tyle

Gość aleocochcodzi
szczupli są cudowni, szczególnie mój

Gość axel róża
tak

Gość czekoladowa_lejdi_
a ja powiem cos do bardzo szczuplych/chudych facetow. Nie przejmujcie sie swoja sylwetka. Ja jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna i po prostu uwielbiam mega szczuplych facetow :) ostatnio oszalam na punkcie chlopaka ktoremu wszyscy mowia ze jest za chudy. A tam , mi sie zajebiscie podoba :)

Gość TH is IT R
Ja wolę być szczupły lekko atletyczny

a ja zawsze przepadalam za szcuplymi facetami, a nawet chudymi. ale oczywiscie nie ubierajacych sie jak stereotypowy gej (biodrowki, obcisla bluzka, spodnie rurki itp). a misiowaci mi nigdy nei przeszkadzali ale tez nie pociagali

Ja swojemu też powtarzam cały czas, że jest za chudy, a On jak na złość dba o linie:( Kobieta lubi mieć za co złapać;p

Gość Dla mnie szczupły jest lepszy
Misiowaty na drugim miejscu

Gość speczjalist
ja wole misiowatych ale nie wydaje mi sie zeby takie upodobania przewazaly u kobiet

Gość 30 dziestka
Misiowaci górą, są niesamowicie podniecający. Chudzi są odpychający , zero męskości.

Gość haaahhaahhaahahah
Taaaaa, bo misiowaci sa bardzo mescy :D nawet sama nazwa mowi - MISIOWACI. Takie misie-pysie do wytargania za tluste policzki :D

Gość zielona_fala
ustaliliście wreszcie jaki to ten misiowaty? bo mnie się kojarzy z tłustym bekonem i z ciepłymi kluchami ja tam wolę szczupłych facetów wręcz kościstych

Gość blackpearl20
Drodzy Panowie, jeśli uważacie że przy wyborze faceta sugeruję się wyglądem to jesteście w błędzie... nie dalej jak w czwartek poznałam faceta... śliczny jak herubinek, no nieziemsko przystojny... nie zdąrzył skończyć wypowiedzi już mi się przestał podobać... trafiłam na ludzką odmianę betonu...

Jestem za miśkami!!! Lubię, jak ma taki fajny brzuszek, ogólnie zbudowany (ale brzuszek musi być ;D) Musi mieć też trochę futerka na klacie. Tacy tylko działają na mnie....

Gość TH is IT RO
Masz chory mózg Otyłość to choroba trzeba wyglądać jak człowiek a nie jak wieloryb

Gość gość
Wszystkimi kończynami podpisuję się pod słowami " Alutki 1989 "-myślę tak samo.Dla mnie tylko misiowaty facet jest seksi. Takiego znam i jest super,bardzo super.A psychika-jeszcze lepiej.