Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pchełka Funia

I cóż to za przyjaciel?

Polecane posty

Zamy się od piaskownicy a może nawet dłużej, wiem o sobie wszystko. Zawsze był przy mnie gdy go potrzebowałam i na odwrót. Wspierał w najtrudniejszych momentach, zawsze był mimo wszystko. Rozumiał. I dziś jak grom z jasnego nieba powiedział,że Jego dziewczyna jest zazdrosna i że nie możemy się przyjaźnić... dlaczego? przecież był dla mnie jak brat?! Boli i nie potrafię tego zrozumieć i chyba nawet nie chcę...

Gość dociebiemowie
rzeczywiście przykra sytuacja...wiem coś o tym:O

Gość Olej to - to tylko chłop a oni
Nie potrafia przyjaźnic sie z kobietami!

Gość no tak tak
postaw sie w sytuscji tej dziewczyny to moze zrozumiesz. chociaz nie powinno sie stawiac nikogo w takiej sytuaji zeby wybierac miedzy partnerem a przyjeielem,ale jednak to sie zdarza i nic sie na to nie poradzi,

Gość gosia 432
dobrze ze chociaż powiedział Ci to wprost Moja sytuacja jest prawie identyczna tyle ze zniknął bez słowa, tyle czasu taki kochany aż nagle z dnia na dzień rzucił pracę zeby mnie nie widywać, oczyiście nie powiedział mi ze to jest powodem więc jakoś to przełknęłam myśląc ze między nami sie nic nie zmieni a tu on przestał sie odzywać, nie odbiera tel, nie odpisuje na maile i smsy a ja nie wiem co jest grane i też mi przykro i do tego sie martwie

Gość wituś-sprytuś
nie miał ochoty się z tobą bzykać ?

Gość wituś-sprytuś
jakaś ciota

Gość jaki problem pojechac
powiedz ze ma szurnieta dziewczyne i kiedys wroci i bedzie zalowal ze zmarnowal lata przyjazni na glupia dupe :-P sorry ale dla mnie ludzie ktorzy nie kaza splawiac partnerowi przyjaciol tylko dlatego ze sa przeciwnej plci nie sa warci pierdniecia :-P zeby nie bylo, to pisze dziewczyna ktorej najlepszy przyjaciel jest facetem i maz sie z tym oswoil

Gość Andrzej z Pajeczna
skad masz fote mojego wujka???!!!

Zobaczysz,że laska go zostawi i komu przyjdzie się wygadać? Tobie. pfff. Nie trawię takich ludzi którzy zostawiają przyjaciół dla swojej drugiej połówki. Potem zostają sami jak psy. I dobrze im tak. 🖐️

no w sumie to nie życzę im aby sie rozstali wiemze Jemu bardzo na Niej zależy jest mi po prostu przykro, że wyrzucił mnie ze swojego życia... tak dużo mówił o przyjaźni - cóż puste słowa:(