Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka18

kto z was używa Etiaxila??

Polecane posty

Gość ajawiem
ja tam normalnie używam antyperspirantu po etiaxilu. Ale aczej dla zapachu, bo wiadomo jak te antyperspiranty działają.... Dopóki nie kupiłam etiaxilu, łaziłam z mokrymi pachami, ubrania raz i do pralki, bo tak śmierdziały potem. Na szczęście mam już to za sobą :)

Gość blondynka18
Etiaxil roll-on to srodek pzreciw nadmiernemu poceniu sie kosztuje ok. 50 zl chyba ze ejst promocja to z 35 zl zaplacisz :) mysle ze ci pomzoe jesli amsz male pocene sie :) jest jeszcze etiaxil lioton do stop i rak :) nie wiem ile kosztuje :) i sa do skory wrazliwej i normalnej

Gość blondynka18
no ja etzmusze codziennie prac i wogoel te ubrania nasiakaja potem i kurde pozniej nawet troche sie spocisz i juz od ciebie smierdzi eh...:/

Gość blondynka18
doradzcie cos jeszcze co??? :)

Gość Marianna*****
aha, rozumiem:) ja nie mam problemow z poceniem sie. Rzadko kiedy uzywam antyperspirantu. Jedynie jak chodze do pracy, po domu juz nie.

Gość blondynka18
to zazdroszcze ci :) hm..a ja mam z tym problam ciezki problem :/

ja go używam od 4 lat i wrażenia są następujące: :) zaczęłam go używać jak miałam 16 lat. na początku piekło jak diabli i skóra była czerwona, podrażniona, nie raz pojawiały się wręcz małe strupki z ropy czy innej mazi, ale teraz myślę, że było tak przez to, że za dużo go nakładałam na raz - wystarczy go naprawdę cieniutka warstewka, a ja chyba wychodziłam z żałożenia, że im więcej tym lepiej... a potem z roku na rok (lato) pociłam się coraz mniej, podrażnień było o wiele mniej, używałam go może raz na 10 dni lub rzadziej :) w pierwszym roku używałam go nawet przez zimę, bo tak strasznie się pociłam, w drugim trochę, a później już nie było potrzeby. teraz po 4 latach jest połowa maja, a ja jeszcze nie zaczęłam go używać, bo po prostu nie potrzebuję, wystarcza mi antyperspirant w kulce, chociaż jak są gorące dni, to jednak nie daje rady... więc niedługo znowu wyjmę z szafki etiaxil, ale myślę, że nie będę go używała długo. ja bardzo polecam, ja po takim czasie zauważam, jak bardzo jest skuteczny, nie tylko hamuje pocenie tymczasowo jak się go używa, ale jego działanie jest bardzo długotrwałe. byle tylko nakładać cienką warstwę i nie za często, lepiej czasami się popocić jeden dzień i zrobić krótką przerwę niż używać na okrągło - a będzie super :)

Gość blondynka18
i takich wlansie odpowiedzi oczekuje :) bardzo dziekuje:) mam nadzieje ze mi rowniez pomoze :) bo bardzo mi na tym zalezy :) narazie sie umylam i tak jak mi podpowiadalscie czekam az skora wyschnie :) mam nadzieje ze bedzie dobrze jesczze dzis uzyje to bedzie 4 noc jutro zrobie przerwe i po jutrze i zoabczymy :) czy pomoglo :)

Gość blondynka18
no i dzis juz po 4 nocach teraz robie dwie noce przerwy i zoabczymy musi mi troche skora odpoaczac heeh:) pozdrawiam i podpowiedzcie cos dzis :)

Gość blondynka18
alooo pomoze ktos dzis??? podpowie cos???

Gość cxKXVKLXCV
czyli jezeli go kupię to w upalne dni znikna mokre slady potu spod pachyna tshircie?? ZAznaczam ze malo sie poce,wystarczy zwykly antyperspirant.Jednaklatem co innego,autobus,praca, i gotowa plama na szarym czystym tshircie.Czyli pomaga nawet do tego stopnia ze nie ma plam na ubraniach w upaly???

Gość miałam ci ja pieczeń
po co się katujecie etiaxilem? nie dość ze mi nie pomógł to jest drogi jak cholera! Kupujcie antidral, mi pomaga, w ogóle się nie pocę i 50 ml kosztuje 13-18zł!!!

Gość miałam ci ja pieczeń
nie uzywam juz w ogole badziewia typu kulkowe dezodoranty itd, nie dość ze nic nie pomagają to niszczą mi wszystkie koszulki i staniki pod pachami od białego syfu!!! uzywam antidrala, cały rok, nawet zimą. Rano nie zdążę wyjść z domu i już mam wielkie plamy pod pachami. Wiazalo się to z noszeniem tylko czarnych koszulek bo granatowy, turkusowy, czerwony o matko! Zaraz widać plamy! Bylo to dla mnei straszne. Poza tym dość czeste chodzenie w bluzach zeby nie bylo tego widać, bo nawet jak mialam opuszczone ręce widać było wielkie plamy. Wstyd i wstyd. Teraz ani kroplu. Kocham antidral i tego kto to wymyślił. Na pierwszym miejscu mojej listy jest antidral! Na drugim tampony a na trzecim maszynka do golenia :D

Gość abiba
moge na noc uzyc etiaxilu, rano zmyc i od razu wydepilowac pachy?

Gość taki sobie ktosik
Nie stosuj go po depilacji lub goleniu no i koniecznie na suche miejsca a do tego trzymaj lapki w gorze dopuki on nie wyschnie i powinno byc ok. Mi pomaga.

Gość trzeba
stosowac sie scisle do zalecen w ulotce! a nie bedzie pieklo. ja wycieram chusteczka pache zeby byla na pewno sucha.jedna pacha mnie raz piekla bo mam tam znamie ale teraz juz nie piecze uzywam 2 razy w tygodniu i jest skuteczny a wczesniej zawsze mialam mokre koła pod pachami.