Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

po jakim czasie jest opalenizna?

Polecane posty

hej, dwa tygodnie byułam pierwszy raz na solarium na 4 minutki oczywiscie sie zaczerwieniłam bo zawsze łapie na czerwono ale potem to znikneło i dalej byłam blada. kilka dni temu byłam na 8 minut i znowu sie zaczerwieniłam ale mam wrazenie ze jak tylko czerwonoc znika opalenizna sie-traci- owszem troszeczke sciemniałam ale tylko troszke. We wtorek zamierzam się wybrac znów na 8 minutek. Kiedy mogę spodziewać się ładnej opalenizny? Nie spalenizny lecz ładnego kolorku? I jak przyspieszyć brązowienie skóry zeby z czerwonej stała się własnie brązowa?

Gość wszystko jedno
ja mam widoczna opaleniz po 30 min ( w sumie) ,zalezy od twojej cwery ,ja jem jeszcze beta-karoten (najlepiej zacza 3 miechy porzed rozpozesiem solarium) ,chodze na 5 min co 10 dni.

Ja jem beta karoten ale dopiero od miesiąca, ale mimo wszystko jakas opalenizna powinna byc prawda a nie opalac sie na czerwono a potem znika to wszystko bez śladu:(

Gość 34wg5234q
niektorzy maja taka skore ze sie nie opalaja mocni, tylko na czerwono a pozniej to znika... pozostaja samoopalacze

Gość gwiazdeczka 555
uzyj przyspieszacza do opalania, do nabycia w solarium