Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna ...

Pomocy Błagam !!!!1

Polecane posty

Gość Biedna ...

Ja i moj chlopac piescilismy sie ... On wkladal swój palec do mojej pochwy. Ja pieściłam jego penisa. Niewiem czy doszlo do wytrysku ale słyszałam,że przed wytryskiem moze pojawic sie wydielina ktora posiada plemniki. Była ta sytuacja ok. 8-10 dni temu .... Mam wstręt do papierosow , mam nudnosci(ale nie wymiotuje , i jestem zmęczona ... Ale robiłam test ciążowy i wyszedl negatywny nie jestem pewna . Strasznie sie boje niewiem co robic . Tylko kiedy isc do lekarza ? Boje sie tego ... Okresu nie mam regoralnego ostatni raz skończył się 15 .04.09 r Jęsli jestem w ciąży chyba sie zabije ... Co mam zrobic blagam pomocy !!!!!!

no biedna to ty jestes na umysle :| zadna ciaza !!!!!!!!!!!!

Gość MOrswin
Żywotność plemników czasami siega 10 h wiec zastanów sie czy nie miały Twoje ręce kontaktu z ustami bo wtedy drogą naturalną mogłyby sie przedostac do macicy POzdrawiam GIN

Gość Biedna ...
Może i na umysle biedna bo glupia i mloda.A tak ze nie doswiadczona ... Skad ta pewnosc ??/

Gość mikimousee
tak dokladnie,pan doktor MOrswin ma racje w 100 procentach...:P

skad ta pewnosc?? dziewczyno poczyytaj jak dochodzi do zaplodnienia, gdzie i w ogole co trzeba robic zeby zajsc w ciaze bo nic a nic na ten temat nie wiesz

Gość Biedna ...
Okej bez zlosliwosci ;) ale do chole*y mogl przenies plemnik na palcu ... Przeciez one zyja dlugo .. itd

Gość Biedna ...
kontaktu z ustami bo wtedy drogą naturalną mogłyby sie przedostac do macicy POzdrawiam GIN co to ma znaczyc ? nierozumien ;|

tak długo w sprzyjajacych warunkach czyli szyjce macicy, poaz tym mialas dni płodne czy nie płodne?

Gość kas 89 kk
hej dziewczynki.. powiedzcie mi czy mogłam zajsc w ciąze 10 dni po odstawieniu tabletek anty, ( dzień po krwawieniu z odstawienia ) dodam jescze ze ostatnio moja temperatura w pochwie wynosi ponad 37.0 czesto 37.3 a ostatnio nawet miałam 37.4 .. Bardzo chce miec maleństwo.. na test jest jescze za wczesnie -jeden robiłam ale( -) .. ten test zrobiłam 8go dnia od stosunku.. co proponujecie??

a co mozemy proponowac?:O czytac Was juz nie moge:( Gdzie sie chowalyscie?

Gość Biedna ...
Niewiem nie mam regolarnego okresu .. Co ja mam zrobic umieram ze strachu ..

Gość Biedna ...
Brzydula to sie z kosmosu urwala ?czy jak :)

no to poczekaj jeszcze albo idz do ginekologa i tyle nikt nic nie wymysli a na przyszłosc wez sie za ksiazki a nie rzeczy dla dorosłych bo widac ze nie dorosłas nawet nie masz wiedzy podstawowej o swoim organizmie :|

Gość Biedna ...
oczywiscie,ze mam jak tez zarowno doroslam ... Czyli istnieje taka mozliwosc ? A Brzydula to chyba z połkniętej żaby :D a nie plemnika

Gość Biedna ...
myslisz ze jestes fajna tak :d ? haha a z ty,mi linkami o na ksiezyc :P bo nik tu nie rozmawia o tobie ! haha brak zainteresowania ? pozatem jesli mnie nie rozumiesz to mnie nie krytykoj to takie aspołecze o ile wiesz co to znacz dziecinko :)

Gość alele
mozesz byc w ciazy moja przyjaciolka tak wlasnie wpadla,wspolczuje taka wpadka to masakra...;/

Gość Biedna ...
o boze nie straszcie powaznie ? ale tak szybko miala bym objawy ? to chyba nie mozliwe z tego co czytalam :( :( :(

Gość alele
u niektorych sa od razu u innych wcale slyszalas o tej koszykarce ktora zemdlala podczas meczu i okazalo sie ze jest w 8 miechu ciazy? i pomysl mimo treningow wysilku stresu itp nie poronila i nic nie czula nawet kopania malenstwa

Wcale Cie nie straszymy:P Macierzynstwo to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety a dziecko to prawdziwy skarb:)

Gość Biedna ...
to nie mozliwe i 8 miechw nie miala okresu ? powinnam isc do lekarza moze juz cos wykazac ? ;?

Gość alele
no i wychodzi na to ze bedziesz miala dziecko, jesli byly tam plemniki to srodowisko pochwy im sprzyja i dotra do komorki jajowej

Gość alele
8 miechow byla w ciazy i myslala podobno ze przez intensywne treningi jej sie zatrzymal i przes stres przed zawodami itp

Gość Biedna ...
jakie cholera dziecko mie mial wytrysku !!!!

Gość jedyna madra
po 7 dniach mozna zrobic test i wtedy wykazuje czy wpadlas czy nie sprawdz czy mialas dni plodne test nic nie wykazal tzn ze nie masz sie co bac ale powtorz test za jakis czas stersujesz sie i dlatego spoznia ci sie okres myslisz o tym i dlatego wydaje ci sie ze masz objawy ciazy stersujesz sie i przez stres masz pozorne objawy ciazy spoznia sie tez jak jest sie albo bylo chorym lub przeziebionym albo jak sie odchudzasz jak sie stresujesz i nie jesz przez to to ci sie spozni okres nie sraj sie kobieto ludziom gumy pekaja w i nie wpadaja:) bedzie git zobaczysz:) nie czytaj glupot bo oni cie strasza i tylko sie boisz na darmo