1thing 0 Napisano Maj 9, 2009 ile opakowan tabletek minimum trzeba wziac zeby pozniej zmienic na inne? wie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1 opakowanie Napisano Maj 9, 2009 jak bardzo źle znosisz to mozna zmienić juz po 1 opakowaniu, ale wiedz, że organizm potrzebuje 3 cykle , żeby sie przyzwyczaić, przez pierwsze 3 opakowania możesz się źle czuć ja zmieniałam po 1 opakow, bo puchły i bolały mnie nogi, nastepne tabsy były trafione, zero objawów ubocznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1thing 0 Napisano Maj 9, 2009 aha... ja mam niekonczacy sie okres i bol podbrzusza od 16stej tabletki. nie wiem czy to jest normalne. pojde do ginekologa moze mi inne przepisze... dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1 opakowanie Napisano Maj 9, 2009 podczas pierwszych 3 op. mogą wystapić delikatne plamienia, ale jak to jest mocniejsze krwawienie i ból to coś jest nie tak, na pewno powinnaś pójść do gina, ja nie maiałam zadnych plamień, a okres krótszy i bezbolesny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach