Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stonek

nie bądźcie zbyt uczciwi..

Polecane posty

znalazlem dzis dokumenty.. dosc wazne jak uwazam. dowod osobisty, prawo jazdy, i sieza karte miejska jeszcze z paragonem na niecale 2 stowy.. pofatygowalem sie odwiezc je na adres z dokumentu.. nie dosc ze czekalem pod klatka jakies 10 min az wreszc8ie facet zejdzie to on jeszcze uznal meni chyba za zlodzieja z wyrzutami sumienia. . zaczaol sprawdzac czy wszytsko jest.. stwierdzil ze tak po czym.. powiedzial \'dzieki\' i zawionol sie na gore.. ech.. to moj ostatni dobry uczynek..

Kuźwa jakbym ja zgubiła dokumenty i ktoś mi jeszcze pod dom przyszedł to bym go wyściskała i na kawę zaprosiła :D serio,taka jestem. A takich gburów nienawidzę,co jeszcze krzywo patrzą jak na złodzieja..ehhh 🖐️

Gość tieeee
Tylko zada sobie pytanie, kto głównie gubi dokumenty... zapijaczone obszczymurki. Więc czego się spodziewasz od takiego towarzystwa? Jeśli już chcesz się bawić w dobrego samarytanina, to przekazuj takie rzeczy przez policję. Przynajmniej masz pewność, że uzyskasz 10% tzw znaleźnego.

buahah proszę Cię, normalny człowiek już nie może zgubić dokumentów?

i na choooj obszczymurkowi dokumenty jak chleje z żulernią :D

Gość tieeee
Normalni ludzie (vel trzeźwi) nie gubią dokumentów- chyba, że mamy do czynienia w wyjątkową pierdołą. Wszystkie przypadki zagubienia dokumentów o których słyszałem, zdarzały się właśnie w stanie upojenia alkoholowego

Gość Semuuna
Stonek, ale nie zniechecaj sie. Dobrze sie zachowales i to sie liczy. To on byl chamem, francom i cwokiem skonczonym. Ty byles w porzadku. I o to chodzi. Wiec nastepnym razem, zachowaj sie tak samo. Badz facetem w porzadku. Nie licz na nic. Wazne jest to, ze ty mozesz ze spokojem spojrzec w lustro. To sie liczy.