Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrzegawczyni

nie pomagajcie obcym ludziom, bo źle na tym wyjdziecie

Polecane posty

Gość ostrzegawczyni

Pomagłam kiedys obcej mi osobie.Dla mnie była obca, ale dla mojego przyjaciela była to jego dziewczyna.Kiedy moj przyjaciel zginął w wypadku samochodowym, to w sumie ledwo znajac jego aktualna dziewczyne, poszlismy w ciemne z moją dziewczyną pomóc jej w trudnym momencie.Naprawde chcielismy pomoc, zabieralismy ja na kawe gdzies , do kina, zeby zapomniała i nie myslała tyle, pomoglismy w nauce,motywowalismy ja do nauki i pracy , bo w chwili gdy umarł jej chłopak była tak załamana , ze chciała z wszhstkiego rezgynowac.No, a kiedy juz wyszła na prostą, (nawet zaatwilismy jej lepiej płatna pracę), kiedy juz wyszła na prostą, to nas olała namsymalnie i jeszcze zaczeła nas obgadywac, po chamsku, jakies najgorsze rzeczy na nasz temat wymyslac...i udaje teraz ze nas nie zna, na ulicy czesc nie odpowie.. Nie wiedzielismy po prostu bedac zaślepieni żałobą, po naszym przyjacielu, jaki charakterek miałą jego dziewczyna(ona wszystkich tak wykorzystuje, nie tylko na i jest chodza plotką)!! ostrzegam nie pomagajcie obcym ludziom, bo jeszcze z was zrobia złych ludzi..

Gość ostrzegawczyni
nie chodzi o to, ze chcielismy jakas wielka wdziecznosc od niej poczuc , ze jej pomoglismy, nie nie, nie nalezymy do tych osob, ktore pomogaja, bo licza na wdziecznosc, pomagalismy bo chcielismy, po prostu z czystego serca dobrze!, ale w zyciu bysmy sie nie spodziewali, ze ktos moze nas znienawidzic, za to, ze mu pomogliśmy, w biedzie?to chore troche, ludzie sa dziwni..:(

Gość Poruszyła mnie twoja historia
Idź do Oprah Show 🖐️

jak sie ma miekie serce to trzeba miec twarda d.upe zawsze po takich akcjach człowiek sie uodparnia.

Gość ostrzegawczyni
tak i mysle, ze było to nam potrzebne, ze utwardzić se dupe!

Niestety ludzie bywają parszywi :o Też się przejechałam nie raz,nie dwa.

Gość dupa nie beton
moze byc mieciutka :P

Gość ostrzegawczyni
najlepsze, ze teraz ona rozgaduje, o nas, jakie to my chamy, jacy zli ludzie, ze sie jej narzucalismy, ze ona nie chciała pomocy...to naprawde starsznie boli, tym bardziej, ze to był nasz dobry przyjaciel, ciezko nam zrozumiec, co on taki dobry człowiek widział, w tak wrednej dziewuszce..ona odwrociła kota ogonem, my naprawde chcielismy dobrze i bezinteresownie, a ona chyba nie mogła pojac, ze sa jeszcze tacy ludzie, wiec zaczeła na nas wymyslac historie..nie z tej ziemii,

Ludzie to pasozyty żerujacy na innych . ty czlowieku pomagasz jak umiesz, starasz sie a Oni potem Cie i tak oleją . Fakt , kto ma miekkie serce musi miec i twarda dupe :O Niestety ... :O

Gość ostrzegawczyni
teraz ona pomaga takiej innej mojej znajomej , ktora ma problemy rodzinne, co dla mnie jest dziwne, zamiast z nami wyjasnic sprawe(ucieka przed nami na ulicy), chyba chce sobie udowodnic, ze jet tez dobra.. mysle, ze ludzie, nielubia jak sie im pomaga, bo czuja sie dłuzni..

Gość jeśli chcialaś dobrze
to nie wiem w czym tkwi problem, pomogłaś na ile umialaś i OK a jeśli ona okazała się niewdzięczna? no cóż to się zdarza... takie życie ;) nos do góry i nie zamykaj się przed pomcą dla innych jedne - "kliniczny" przypadek jak to nazywam - nie czyni nas nieczułym na innych wiem, że możesz czuć się zawiedziona, ale to nie powód, żeby od razu skreślać przez to innych ludzi

Gość smytne ale prawdziwe
:(de