Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina17

Za 5 dni wyjeżdzam do Rabki do Sanatorium

Polecane posty

Gość Malina17

Gość Orson
I mam nadzieję że tam nie będziesz już miala dostępu do neta.

Gość dziewczę po prostu
ma stracha tak trudno to pojąć?????

Gość rabka-zdrojjj
oooo ja jestem z Rabki :)

Gość rabka-zdrojjj
a do ktorego??

Gość dziewczę po prostu
pewnie do dziecięcego

Gość rabka-zdrojjj
jest ich wiele w Rabce

Gość aaa-nka
Malina17 a co ci dolega (alergia, astma) ???

Gość Malina17
mam nadwage jade do sanatorium im.Adama Szebesty na ul.Dietla 5 mam 14 lat więc sanatorium dziecięce

Gość rabka-zdrojjj
ooo to powodzonka, znam BRADZo dobrze to sanatorium :)

Gość Malina17
dziekuje nie ,moge sie doczekac!

Gość Malina17
o moim sanatorium dobre oinie krążą:):D

Gość rabka-zdrojjj
nooo takie sobie jest :) na pewno najwieksze w rabce i w fajnym miejscu polozone :) niedaleko jest park :) w tym sanatorim sa dzieci od ok 2 lat - z matkami, do lat 18

Gość Malina17
wazne zebym schudla!

byłam w tym sanatorium kilka lat temu (byłam wtedy w Twoim wieku) i było super :)

Gość A ILE MASZ NADWAGI
????

Gość bo moze sobie tylko wmawiasz
ze jesteś gruba??

Gość Malina17
Waże 63 kilo i mierze 152:( pLAN WYJAZDU: Plan : we czwartek mama mi pomoze sie spakowac piątek luźny w sobote pakuje ostatnie pakunki, a rodzice na imieninach u taty mojego wujka który z nami jedzie zeby pomógl nam trafic , to rodzice posiedzą do 21,22 a ja w domu i potem jak wrócą to wszyscy w kime na 3 godzinki idziemy i o 1 w nocy jedziemy Boje się tam lekcji :/ i diety tamtejszej :/ Ale mój plan jest taki w sANAtorium odchudzanie itp - 10-15 kilo strace tam na wadze potem dietetyk mi napisze diete żebym dalej się odchudzala i myśle że dojde do mojej wymarzonej wagi Czyli 40 do 43 kilo wiem że będę miała pare kilo niedowagi , ale lepiej jest mieć mniej niż za dużo, prawda? A później żeby utrzymać wagę do 45 kilo to góra będę biegała wieczorami W wakacje też biegac będę i poprosze mamę żeby w aptece mi kupiła jakiś wspomagacz diety , czy coś takiego żeby nie było dla mnie szkodliwe I mam nadzieje , a raczej na 79.5% jestem pewna że dam radę Wystarczy , że omyśle jaka mogę być piękna i sie nie wyróżniać masą ciała od innych PS. I to mnie motywuje Oczywiście jak wróce to założe nowy wątek na diete owocową i jogging

ambitne plany ale tam na diecie aż tak dużo nie schudniesz a lekcje są bardzo proste wogóle uczyć sie nie musisz a i tak masz dobre oceny ;)

Gość bo moze sobie tylko wmawiasz
ja tam za duzej tej nadwagi nie widzę

Gość Malina17
tak jakos- bardzo prosze opisz mi jeden dzien jak wyglada w sanatorium:) od pobutki po cisze nocną:) PZDR.

ja już dobrze nie pamietam ... tylko ja jak tam byłam to były wakacje i 5 dni roku szkolenego wiec troche inaczej nas traktowano ;) pobudka jest około 7 potem śniadanie ,gimnastyka korekcyjna dla wszystkich (chyba) z 30 min do godziny do tego co drugi dzień basen ;) lekcje(wszyscy tak samo zaczynają i kończą) obiad i jakieś zajęcia dodatkowe wyjście na boisko lub coś w tym stylu ;)kolacja i cisza nocna o 21 chyba tak mi sie wydaje ;p(bo wiem że jakoś wcześnie) napisałam to co pamietam ;) a nie jest tego dużo :D bo to było 4 lata temu

Gość Malina17
tak jakoś- dziękuje:) Troche mi pomoglaś:) Ale się ciesze prócz dnia dzisiejszego mam jeszcze tylko 4 dni do szkoly , Super! A wróce może chudsza :) SUPER! jEŻELI TAMschudnę to sobie obiecalam że jak wróce to załozże wątek na kafe ''DIETA OWOCOWA" bo moj dietetyk pracuje nad moją dietą i z dniem powrotu zaczynam dietke z dziewczynami z kafe:) bede dawala porady itp. Dlatego ze mam kontakt przez gg z moim dietetykiem:)

chętnie też bym tam pojechała bo było naprawde świetnie :) co do Twojego zrzucenia tam wagi to myśle że góra 5 kg bo w przeciagu miesiąca jest bardzo niezdrowo zrzucać więcej ,jak byłam w sanatorium to byłam na innym oddziale ale tam też były os które miały diete i one nie zrzuciły dużo poprostu tam dawano im zdrowsze jedzenie

Gość Malina17
zobaczymy;d

Gość Malina17
AU WAS CO? DO MOJEGO WYJAZDU 3 DNI:)

Gość Malina17
Kurcze ale czas leci:) Jutro zegnam sie zprzzyjaciolkami;( Kasią i Alą:( Będę tęsknic

Gość karolaaaaa
No powinnas wazyc ok 42 kilogamów, a wiec nadwaga z 20 kilo, dużo:( ale dasz radę!:)