Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnica łeeeee

Najważniejsza w życiu jest miłość. Zgodzicie się?

Polecane posty

Gość samotnica łeeeee

Co komu po pieniądzach skoro nie ma ich z kim wydawać? Co komu po pięknym domu skoro nie ma go z kim dzielić? Co komu po udanej karierze zawodowej skoro nie ma komu sie pochwalić? Ogólnie rzecz biorąc samotnicy tacy jak ja mają zmarnowane życie... Samotność to najgorsze przekleństwo i najgorsza rzecz jaką można komuś życzyć.

święte słowa macie racje też tak sądze JA mam miłośći które trzymaja mnie przy zyciu to moje dzieci pwenie juz by mnie nie było gdyby nie one

Gość a jakiego koloru jest ten opel
pieniądze najlepiej się wydaje samemu :classic_cool: duży dom można wykorzystać do spraszania różnych ladacznic na jedną noc po co się chwalić karierą zawodową i tak jest masa ludzi co ci będzie zazdrościć

Gość Bestla
to prawda.a ja wlasnie postanowilam odejsc od meza......a kocham go ponad wszystko.

Powinno się brać pod uwagę i miłoSć i rozum. 50/50 %

Gość 220V
ośmielę sie nie zgodzić ;] w życiu najważniejsze jest zdrowie,a miłości nie ma a samotność jest zajebista xoxo

popatrz na to z drugiej strony co komu po milosci jesli nie ma co do garnka wlozyc? co komu po miłości kiedy nieuleczalna choroba niszczy człowieka? to nie jest tak, ze jedne wartości są wysoko ponad innymi. Moim zdaniem są bardzo ze sobą powiązane i uzupełniają się. Jesli jednej brakuje to wtedy czujemy niedosyt. Niewazne czy brakuje milosci, zdrowia czy pieniedzy.

Gość natie
Prawdą jest to co napisała Latika. I z tym się zgadzam.

miłość to trudne uczucie do zdefiniowania i nie ma nic wspólnego czy jest sie głupim czy mądrym ladnym czy brzydkim kulawym czy prostym tylko ja kochalam bardzo mocno swojego męża i walczylam o ten związek wiele lat az 18 ale niestety nie dało się dalej tak zyć a ja nie umialam mu pomóc mimo ze próbowalam żeby nie pił żeby nie dawał wciagac się w jakies lewe interesy z kradzionymi rzeczami na przyklad.Może brakowało nam jakiegos wspólnego psychologa może byłoby to mozliwe nie wiem naprawde.Teraz wiem że on dalej jest taki sam więc niestety nie da sie mu pomóc.

na pierwszym miejscu postawiłabym zdrowie jednak człowiek poważnie chory z niczego nie będzie czerpał pełni radości miłośc też mu nie przywróci szczęścia

Gość dokladnie taaaaak
1) zdrowie 2) milosc 3) praca

Gość zdrowie jest najwazniejsze
Najważniejsze jest zdrowie najbliższych i własne

Gość batunka
Życie w zgodzie z sobą Przyjaźń Pozytywne myślenie Miłość Ambicje

Gość asadasadsa
Najważniejsze w życiu jest dla mnie zdrowie, bo wciąż jest mi go brak. I wolność, robię co chcę i kiedy chcę, nikt mną nie dyryguje.

Każdy ma własną osobistą piramidę wartości. Zdrowie jest ważne, ale co mi po tym że jestem zdrowa jak koń gdy jestem samotna?

A co by Ci było po miłości, jakbyś miała pół roku życia w cierpieniu przed sobą?