Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chakalaka

Obfity okres

Polecane posty

Gość chakalaka

trzeci dzien miesiaczki a nie moge kroku zrobic bo krew mnie doslownie zalewa. Znacie jakies sposoby żeby skrócic okres i żeby nie była obfita? Wykluczajac ciąże

Gość chakalaka
a jak jest z tym rutinoscorbin'em? Czytalam że to skróci okres i będzie mniej obfity. Prawda?

Gość URSUS C330
Weź ze 2 aspiryny to się skróci.... :P

Gość taka_jedna01
idź do gina, takie objawy są przy endometriozie oraz innych chorobach układu rozrodczego... ew. zacznij zażywać tabletki - w takich przypadkach działają zbawiennie

Gość kaaarda
Kiedyś pani ginekolog poradziła mi herbatki z krwawnika( to takie zioło) nawet pomogły, warto spróbować, są gotowe saszetki w aptece. Ja osobiście wole tampony, bo w podpaskach mi strasznie niewygodnie....;/ i nie lubię tego uczucia jak wstaje i mi leci...

Gość kotka222
kup sobie heorigen- taki ziolowy lek herbapolu chyba, bez recepty w kazdej aptece, albo idz do ginekologa i poproś o cycloamine

Gość weronika./.
drogie są te herbatki?

Gość Ich
ja mam podobnie...czasami jak mam okres to 2 godz i mnie przebiera...:( ale rzadko mi się zdarzają, i mam je tylkko przez pierwsze dni :D

Rewelacyjny jest tasznik. To chwast równie popularny jak mlecz.. Kiedys stosowano to nawet przy porodach, żeby zmniejszyc krwawienie...

Gość bazioczek;)
dziewczyny na obfity okres moge wam polecic fajny srodek ktory mnie pomogl bardzo przy bolesnej miesiaczce i obfitej przez co zalapalam anemie bo cale zelazo i inne witaminki sie wyplukaly- mianowicie to floradix mi bardzo pomogl srodek do picia fajny smak wiec nie ma problemu z jego spozyciem szybko sie wchlania i mnie nie uczula jak inne leki powodzenia;)