Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

foch w wykoaniu kobiety

Polecane posty

spedziłem cudowne chwile z pewną kobietą. W pewnym momencie dotknąłem ją i powiedziałem ze ma łądną buzię i skomentowałem jej policzek, nie mając nic złego na mysli. W odpowiedzi usłyszałem ze jak mi sie nie podoba to moge sobie isc. Powiedziałem: ze podoba mi sie taka jaka jest. Strzeliła focha , ja wyszedłem , cisza , mam dosc i juz mi sie nie chce , moje starania zostały zgaszone ... Mam dosc fochów kobiet, w każdym zdaniu dopatrują sie czegos złego, nawet w komplemencie . szkoda słow teraz cisza, 2 zimne smsy na sniadanie, zero kontaktu , chyba wole byc sam niz tolerowac takie fochy...

Gość babami rządzą hormony
dlatego próżno szukać takiej, która by nie robiła fochów. Moja kobieta jak ma dostać to ma jakis PSM i bez kija nie podchodź albo ryczy ciagle. Przyzwyczaj się bo nie ma innego wyjścia :classic_cool:

przerobiłem wiele takich sytuacji kiedys i to potrafi człowieka wykonczyc , foch, przepraszanie choc nie ma za co, kolejny foch --> taka zabawa wszystkiego sie odechciewa

Gość fajnie wa się z nas wyśmiewa
Bo wy nie macie PMS nie musicie co miesiąc męczyć się z bólem, i podpaskami, tamponami. Powinniście rodzić dzieci to by wam się zmieniło to durne myślenia.

no niektore nie maja dystansu do siebie... ja takie komplementy obracam w zart, mi facet czesto mowi ze mam chude rece i jakos mnie to nie rusza, pastwie sie wtedy nad jego grubym brzuchem :P

Gość problemuuuuuuu
hahaha i jeszcze powiedziales ze akceptujesz ja taka jaka jest! Czlowieku... haha jakbym Ci powiedziala akceptuje Cie to oznaczaloby ze cos z Toba nie tak ale ja Cie laskawie akceptuje! Na temat jej pyzatej buzinki juz sie lepiej nie odzywaj:D

Gość Zuzieńka R
No wiesz, tez bym się wkurzyła. My kobiety lubimy słyszec komplementy nawet jeżeli sa mało szczere ale macie nas uwielbiac!

Gość a wy jak stawiacie fochy
to jest dobrze. Nie jesteście święci. Faceci czasami mają tak nadęty ryj nie wiadomo o co, że normalnie aż się niedobrze robi. Popatrzcie na siebie lepiej. Zgadzam się, że powinniście rodzić dzieci.

bo to głupio powiedziales, jak bys mial cos niestety zaakceptowac

doklanie chlopie, pomyslala, ze jest gruba :O z nami kobietami juz tak jest, ze musisz uwazasz na to co mowisz, bo ty chciales jej powiedziec \"mily\" komplement, a ona odebrala to calkiem odwrotnie :D:D

ostatnio rozmawiałem z kolezanką (na trzezwo) i ona tekst ze ma nogi jak kebaby a laske ktora wygladała nienajlepiej skomentowała ze ma sliczną figure :/ same pastwicie sie nad soba a inne podziwiacie jesli jakis facet sie zjawi i mowi Wam ze jestescie ideałem dla niego , wtedy zaczynaja sie manewry i niewiara w słowa... a ja nie mam ochoty wmawiac komus 1000 razy dziennie ze dla mnie jest zawsze naj... piękniejsza...:(

jestem kobieta, ale dziwi mnie jak mozna strzelic focha za cos takiego... ludzie opanujcie sie... kazdy moze cos palnac, szkoda zycia na bzdurne fochy

Gość kiwiwiwiwiw
a gdzie spedzaliscie te chwile?jak dlugo trwala cisza?jakiej marki komorka to byla?

chwile wczesniej powiedziałem ze jest szczuplutka i chudziutka , nie jedna kobieta mogłaby jej pozazdroscic wygladu

jestem z Nia krótko ale uwielbiam ją razem ze wszystkimi wadami choc nie wiele ich ma i jest dla mnie ideałem i wzorem... nawet powiedziałbym ze KOCHAM JĄ choc moge mylić to z zuroczeniem ( za mało czasu minęło)

Gość moze miala gorszy dzien
Ty tez zawsze w swietnym humorze jestes. Nie... Troche wyrozumialosci. Kiedys jej przejdzie

Gość kiwiwiwiwiw
a jestes pewny ze to byla w ogole dziewczyna?

Gość moze miala gorszy dzien
*w swietnym humorze nie jestes (mialo byc)

Gość Zuzieńka R
Tak to juz jest, to nasza emocjonalnośc której Wy faceci niestety nie rozumiecie. Uważam ze macie faktycznie ciezko, ale tak naprawde to na kobiety jest prosty sposób.Poprostu bardzo kochac i byc dobrym słuchaczem i sprawiac wrazenie ze rozumiesz, a jeszcze lepiej rozumiec:))) a oglądałes "lejdis"?

Gość Zuzieńka R
To warto zebyś zobaczył ten film.Jestem kobieta ale uwazam ze pokazuje film prawde o nas i o tym jak wy faceci macie ciężko ;) nie nadarzacie za naszymi jak juz pisałam -emocjami.Wiem co pisze gdyz sama tak mam że facet powie cos mysląc ze mówi dobrze, a ja tak to zinterpretuję ze wychodzi źle- ale tylko czasami tak robie i powiem ci że twojej kobiecie wcale nie chodziło o ten policzek.Podejrzewam że zapalnik był juz gdzieś tam predzej, a ten Twój tekst to spowodowal wybuch.Podejrzewam że kiedy indziej to nie była by tak zła o to, ale pomyśl czy cos tam predzej nie nachrzaniłeś:)))

Gość Zuzieńka R
Albo wiesz, lepiej nie kombinuj i nie zastanawiaj się nad tym, tylko po prostu umów sie z nia i mocno ja przytul:)))

próbowałem przytulic i ucałowac ale na siłe nic nie zrobie , staram sie jak moge zeby niczym nie urazic ale zawsze znajdzie sie jakis punkt zaczepienia

Gość Zuzieńka R
Nie no takie staranie sie i ciagłe uważanie na słowa to do niczego nie prowadzi.W koncu przestaniesz byc soba. Od kiedy nie rozmawiacie?

wypukłe policzki. lol :D tak jakbym powiedziała ,że masz filigranowego chooja 🖐️ :D