Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bella19rika

Jestem Młodą Kochanką - Czy Jest To Ciagnąć?

Polecane posty

Mam 19 lat i jestem starszego od siebie o 12 lat mężczyzny, ma żonę i dwoje dzieci, w tym jedno urodziło mu się jak już byliśmy razem. Teraz wyjeżdżam na studia, nie chcę tego kończyć, bo naprawdę bardzo go kocham, inaczej nie ciągnęłabym tego. Tylko boje się, że on o mnie zapomni...Zresztą sama nie wiem, czy to ma sens, on nigdy nie zostawi żony, ale jak tylko pomyśle, że mogło by go zabraknąć to...Brrr nie mogę tego znieść.

Były już KOCHANKI, KOCHANKI II, KOCHANKI III, MŁODE KOCHANKI, STARE KOCHANKI, STYRANE KOCHANKI, ZYCIE KOCHANKI, MARZENIA KOCHANKI, POWRÓT KOCHANKi - nudne to już jak flaki z olejem:P

Gość a ja myślę sobie ggg
Jak jest to ciągnij:D

Gość taaaaa.....
dalej ciągnij :P chyba jesteś w tym dobra, co?? już patrząc na adres twojej poczty można wyrobić sobie zdanie o tobie,infantylna dziewucho. poza tym "zjadasz" wyrazy, co jest cholernie irytujące :D moja rada: strzel sobie w łeb lub spadnij kilka razy z jakiejś wysokości - może ci się odechce dupczenia z żonatym. adios :D

Jak Ci pasuje być kobieta w haremie pana i władcy, to czemu nie .. Bądź dalej jego kochanką :D Wiedz jednak, że dla większości społeczeństwa będziesz zwykłą dz....... :) Więc lepiej się zastanów

daj sobie spokój z żonatym facetem dziewczyno, to tylko problemy jesteś za młoda na to, jeszcze dzieci zastanów się w co wchodzisz, jesteś zauroczona teraz bo zapewne jest dla ciebie szarmancki i odpowiada ci w wielu kwestiach ale to minie, masz 19 lat szukaj kogoś bez zobowiązań szkoda Twojego życiaaaaaa

Gość taaaaa.....
lily* - ale jak to biedactwo może się zastanowić nad czymkolwiek? przecież widać, że myśli nie tym, czym powinna :P

chryste panie... facet zapłodnił swoją żonę pukając cię na boku w tym samym czasie... przez przypadek, czy dziurkę od klucza? :P autentycznie mi się płakać chce jak czytam tu takie kretynki. ugh.