Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hernaaannn

Straciłem w jej oczach

Polecane posty

Gość hernaaannn

Wydaje mi się, że straciłem w oczach mojej dziewczyny.. Jesteśmy razem od roku.. A ja przez ten czas.. wydaje mi się, że stałem się bardziej 'kobiecy'.. Czasem nie radze sobie z uczuciami.. Wybucham płaczem, gdy cierpie.. Boje się, że przez to wszystko ona może stracić zainteresowanie moją osobą..

no i starci, wiec nie płacz przy niej - taka dobra rada, wiem że czasem jak sie nei układa to uczucia biorą górę i człowiek nie wytrzymuje zwłaszcza jak kocha;) ale trzeba sie kontrolowac

Gość brunhildafffffffffffffffffff
orientuj sie

Gość hernaaannn
Czasu już nie cofne.. Postanowiłem wczoraj, że będę przynajmniej się starał nad sobą panować.. Chciałbym stać się w jej oczach bardziej męski.. silniejszy psychicznie..

nie pierdzielić - sam pakałem jak mi zależało. Nietzsche i Adolf Hitler też płakali - i nie pierdzielić mi tu że inni nie płaczą:P

herman i dobre podejście - przynajmiej się staraj a jak nie zakceptuje tego to kij jej w oko i zwiewaj od takiej czym prędzej.

Gość hernaaannn
Ale sam to dostrzegłem.. kiedyś taki nie byłem. Nie przejmowałem się tak wszystkim.. Kobieta potrafi jednak zmienić faceta.. :>

Gość brunhildafffffffffffffffffff
nastepnym razem powiedz na przyklad ze ci cos do oka wpadlo

ryczący facet - koszmar każdej kobiety. a skoro autor stwierdza że zrobił się niemęski, to prawda jest taka że nigdy męski nie był, tylko mu się wydawało coś.

Czasem nie radze sobie z uczuciami.. Wybucham płaczem, gdy cierpie.. jezu! :D :D tu psycholog sie nada jakiś dobry...:) i dłuuuga terapia. :)

retro pierdzielną kiedyś Cię ktoś? Albo idż neich Cię ktoś odtro wydyma bo pewnei to lubisz;) to nei bedziesz maiął siły wypisywac pierdoł:P

sam pakałem jak mi zależało mam nadzieję że nie jej w dekolt, tylko przynajmniej w kiblu albo pod prysznicem...? :)

A właśnie że przy niej i co:P facet płacze tylko z dwóch powodów - albo bardzo kocha a ktoś ma gdzieś, to stara się jak moze o ktoś ma to w dupie albo gdy w to co wierzy leci w gruz:P

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
retro jak widać z Tobą ten facet nie mógłby być ale są na tym świecie też wyrozumiałe osoby. Każdemu facetowi sie zdarza płakać, normalna rzecz...

jest jeszcze trzecia powód: jest zwykłym mazgajem:)

Gość ihavenoidea
mi tez sie zdarzylo kiedysssss

no cóz może być i mazgajem - na szczęście nie martw sie retro tacy od takich jak Ty trzymają sie z daleka;)

ale są na tym świecie też wyrozumiałe osoby. każda nawet najbardziej wyrozumiała kobieta odejdzie od faceta który sobie ze sobą nie radzi, i odreagowywuje łzami. obciachowe to jest.

Gość YYYYYY
może ta twoja kobieta toksyczna jakaś, że się tak wszystkim przejmujesz??? błagam płacz sobie ale nie przy niej.... to żałosne. mój przy mnie beczzał kto wytrzyma z taką ciotą, zostawiłam go.

kto wytrzyma z taką ciotą.. ktoś to powiedział to samo co ja, tylko bardziej bezpośrednio:)

tja takie "cioty" nie są w modzie niestety - ale wiecie co ja to walę:P i ajk będe miałochotę to będe płakał:Pa zcy to jakiejś sie spodoba czy nei to jej sprawa:P

ajk będe miałochotę to będe płakał a zcy to jakiejś sie spodoba czy nei to jej sprawa jak się to nie spodoba tej na której ci będzie zależało, to mówię ci, vampire, będziesz pośladki ściskał, a nie pobeczysz się przy niej:)

>mój przy mnie beczzał kto wytrzyma z taką ciotą, zostawiłam go. tyle lat cywilizacji a my jednak nadal nie potrafimy życ inaczej niz w jaskiniach :D

hehhehehehhehehehheeh oj mylisz sie mylisz sie retro, wąłśnei płazce sie tylko przy tych na których facetowi bardzo i to bardzo zależy, przed takimi sie poniża itp

"facet płacze tylko przed kobietą dla której by mógł wszystko zrobić - dosłownie wszystko" :D

przed takimi sie poniża... o cholera!:D:D:D faktycznie! prawdziwa miłość wymaga poniżenia...! :) ty jesteś zwykły masochista Vampire!:) taki raczej vampire emocjonalny! sceny, spektakle, łzy, rozstania i powroty... czuję ten klimat... jak z Transylwanii brrrr....! :):)

płacz oznazca że facet jest nieszczęsliwy ze taka fame fatal go wyniszcza ale oznacza też również ze mimo tego wewnętrznego bólu on nadal chce z nia być i andal pzry niej trwać gdy ktoś ci rozwali mordę, potnie ci skurę to sie chwytasz , wydajesz jeki kulisz i tp jesteś silny facet jak mimo to wstajesz i idziesz dalej itp.. a gdy ktoś Ci z serca robi sieczke to plazcesz - jesteś twardy facet że mimo to andal chcesz być przy takiej i nie ma innego pierdolenia:P

Gość kwestia
że się wtrące znalazłam ewidentnie i 4 powód - nie masz sie jak bronić/przepraszać? płacz :)

nie ma innego pie**olenia faktycznie to twoje pierdolenie jest najlepsze i jedyne