Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę studiować

Studia zaoczne-ludzie pomocy!!!

Polecane posty

Gość chcę studiować

Cześć Wam, bardzo chcę studiować.Zaocznie ponieważ pracuję.zdawałam starą maturę to było jakieś 6 lat temu.chcę zaocznie w lublinie na kulu ale kompletnie nie wiem jak to załatwić!!!Jak się za to zabrać? z tego co wyczytałam na stronie kulu to na studia zaoczne jest jakiś konkurs świadectw czy coś-kurde nie miałam dobrych ocen w LO czy to przekreśla moje szanse? Bo hajs na studia dam radę skołować;-) Jeżeli ktoś wie coś więcej na temat jak to wtgląda niech się odezwie;-) pozdrowionka

Gość chcę studować
pomoże ktoś???

Nie lepiej udać się do dziekanatu?:)

Gość dam ci dobrą radę
Jeśli nie potrafisz nawet znaleźć informacji dt rekrtutacji, to i tak sobie nie poradzisz na studiach. Daruj sobie.

Gość camember
konkurs świadectw oznacza oceny z matury a nie z LO, także jeśli miałaś 4 z matur to się dostaniesz. poczytaj na stronce co i jak, a najlepeij wybierz się do dziekanatu albo na dni otwarte ja też studiuje w LBn, ale nie na KULu;)

Gość chcę studiować
No z matury pisemnej miałam dwie czwórki,gorzej było z ustnej.mam już 27 lat,wiem że to późno na studia ale chcę je zrobić tylko dla własnej satysfakcji,mam już zawód w którym pracuję i myślę że tak zostanie.mam wykształcenie średnie medyczne,ale chciałabym mgr zrobić ale z humanistycznych rzeczy-prawo,socjologia,coś w tym rodzaju.bo to jakoś już teraz trzeba chyba składać papiery:-)Co o tym myślicie-mogę jeszcze w tym wieku próbować?

Gość afhwfhwhb
chcę studiować- zawsze warto syudiowac. nawet dla przyjemnosci :) zaobacz na stronie KULu info dotyczace rekrutacji