Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddjhjjh

dieta na wlosy

Polecane posty

Gość ddjhjjh

zastanawiam sie czy zdrowym odzywianiem mozna poprawic stan swoich wlosow. Ma ktos pomysl na jakas zdrowa dietke?? ja sie zle odzywiam. glownie w fast foodach, slodycze to moj nalog. mam suche wlosy, nie chca sie ukladac itp. myslicie, ze to przez sposob mojego jedzienia?

Na pewno. Dieta jest szalenie wazna. A jesli juz nie mozesz\nie chcesz sie przylozyc do zdrowego jedzenia (jak ja Cie rozumiem), sprobuj chociaz uskuteczniac suplementacje. Zawsze to substytut, ale i zawsze cos. Ja zazywam wit.c, a i e. Dodatkowo posilkuje sie wapnem musujacym. Na wlosy polecam hair okey- uzywam teraz i po kilku dniach juz widze, ze skora glowy mi sie tak drastycznie nie przetluszcza. Czy wlosy sie wzmocnia- tego jeszcze nie wiem. Pozdrawiam,

Gość jedzenie-ma-znaczenie
Czy zdajemy sobie sprawę z tego jak istotne jest nasze pożywienie? Przecież jesteśmy tym, co jemy. Odżywianie ma bezpośredni wpływ na naszą kondycję i zdrowie. Wiedzieli o tym nasi przodkowie, my często zdajemy się o tym nie pamiętać. Czy można odżywiać się zdrowo i smacznie? Dlaczego są takie miejsca na Ziemi gdzie nie jedna osoba dożywa 120 lat w dobrym zdrowiu? Co jeść i jak jeść, żeby zachować na długie lata zdrowie, szczupłą sylwetkę, piękny, młody wygląd? Czy Ty również chcesz cieszyć się długim życiem w zdrowiu? Zaparz dobrą herbatę, usiądź wygodnie i zobacz film "Jedzenie ma znaczenie"! UWAGA!!! Obejrzenie tego filmu może wywołać trwałe, pozytywne i nieodwracalne zmiany w Twojej świadomości i sposobie odżywiania. Czy liczysz się z tymi konsekwencjami? Na pewno ??? W takim razie zobacz film już teraz :) http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/