Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellleela

czy możliwe żeby 4 testy nie wykryły ciąży?POMOCYYY

Polecane posty

Gość ellleela

ostatni okes miaąłm od 26 lutego do 4 marca. Od tamtej pory nie mam jeszcze okresu ;/ robiłam 4 testy w różnich odstępach czasu i różnich fitm. Wszystkie negatywne. dodam ze w styczniu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne Microgynon21. Nie było raczej sytuacji od ostatniego okresu po której miałąbym sie szczegolnie martwić bo zabezpieczałam sie gumką, a zresztą nie było aż tak dużo tych stosunków. może 5,6 . Czy możliwe zeby testy nie wykryły ewentualnej ciąży. ostatni robiłam w ubiegłym tygodniu.POMOCYY

Gość ellleela
odpiszcie proszę...

od 2 miesięcy nie masz okresu i nie poszłaś do ginekologa sprawdzic dlaczego?

Gość ellleela
bo takie ciągłe czekanie może jutro dostanę ... ;/ wybieram sie w tym tygodniu. ogólnie to spóżnia mi się 5 tydzień ...

Gość ellleela
no tak ale termin miesiączki miaam na 6 kwietnia także spóżnia mi się już 5 tydzień od terminu w którym powinnam dostać.

Gość zanetttka
Podnoszę. Ja też odstawiłam tabletki jakiś miesiąc temu, okres sie spóźnia 7 dzień, a 2 testy też nie wykryły ciąży, wiec o co k*rwa chodzi?? Może jest tu jakiś ginekolog?

Gość ellleela
ja to już nie mam na to siły ;/ nie mam pojęcia co sie dzieje ;/ może to właśnie przez te hormony..

Gość zanetttka
ellleela A Ty uprawiałaś sex po odstawieniu tabletek?

Gość aoa
a moze to torbiel? mi sie spoznial dwa miesiace i okazalo sie,ze mam torbiele na jajnikach, a slyszalam,ze po odstawieniu anty torbiele sie zdarzaja

Gość ellleela
a są jakies objawy torbieli? no niby uprawiałam seks ale tylko z zabezpieczniem - tzn w gumce no i moze 5-6 razy ;/

Gość ellleela
i jak się to leczy ewentualnie? Ja już nie wiem ;(

Gość aoa
Ja nie mialam żadnych:) no oprocz braku okresu. Moze raz czy dwa bolal mnie jajnik,ale to doslownie przez 2 sekundy np jak sie schylilam. Jesli uzywaliscie prezerwatywy to ciazy nie powinno byc:)

Gość aoa
Moje sa nieduze,wiec gin przepisal mi Yasmin:)

Gość ellleela
a jak leczyłaś ten torbiel? miałaś jakies dodatkowe badania?

Gość ellleela
ale Yasmin to chyba tez tabletki anty nie?

Gość aoa
Nie martw sie na zapas:) idz do lekarza i wszystko bedzie jasne:)

Gość aoa
Tak Yasmin to anty, ale torbiele sie wlasnie anty leczy,tzn one maja sie wchlonac. Mialam usg dopochwowe

Gość ellleela
bo wiesz ja jeszcze się odchudzałam po odstawieniu tabletek , bo w czasie ich brania duzo przytylam i dlatego odstawiłam. schudłam ok 4 kg. no ja już nie wiem ;/

Gość ellleela
a do lekarza poszłaś dopiero jak ci sie 2 miesiące spoznił? a nie dostałaś nic na wywołanie? czy sam przyszedł?

Gość aoa
Poszlam jakos po 1,5 miesiaca. Wiem,ze pozno,ale to byla moja pierwsza wizyta,i tak ja odkladalam. Balam sie uslyszec,ze to ciaza, a to jeszcze nie czas:) dal mi luteine na wywolanie,a potem jeszcze poszlam na usg

Gość aoa
Ale odchudzanie tez moze miec wplyw na spozniajacy sie okres,wiec moze to to. Ja teraz biore Yasmin i nic nie przytylam,nawet udalo mi sie schudmac kilka kg

Gość ellleela
no i ja mam tak samo ;/ idzie mi 19 rok i strasznie sie denerwuje wlasnie czy to nie ciąża... no ale 4 testy negatywne... ja nie wiem...

Gość ellleela
ja brałam Microgynon 21

Gość aoa
Gdyby to byla ciaza to teraz testy juz by sie nie mylily:) wiec to nie ciaza. Ja tez ich kilka zrobilami wychodzily negatywnie,mimo to strasznie sie stresowalam,wiem co czujesz,ale bedzie dobrze:)

Gość kassss89
hej . jak myślicie jakie może być prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę jeśli : brałą tabletki 2 miesiące, poczym je odstawiłąm. po 3ch dniach dostałąm krwawienia z odstawienia - nie miesiączka (podobno to sie różni. w ostatni dzień kiedy już nie krwawiłam kochałam sie z narzeczonym, i tu pojawia się pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia... ? chciałabym mieć dzidziusia :( robiłąm test ale dopiero 8ni od stosunku i oczywiście negatywny.. za wcześnie :/... dodam jescze że moja temperatura w pochwie utrzymuje się od 37.2 37.3 a nawet 37.4 , ścianki pochwy również są rozpulchnione, czasem miewam lekkie zawroty głowy... za wcześnie na test i badanie lekarskie.. Jak myślicie czy mogę być w ciąży? buziaki

Gość ellleela
kassss89 myślę że może to być ciąża ale musisz jeszcze uzbrioć się w cierpliwość... życzę powodzenia

Gość ellleela
aoa najgorsze jest to ze miewam takie bóle w podbrzuszu jak na okres zawsze już się zaczynam cieszyć że może dostanę a tam ciągle nic ;(

Gość zanetttka
Sorki dziewczyny że mnie nie było ale miałam problemy z netem. A jeśli chodzi o mnie to ja się cały czas kochałam bez zabezpieczenia, i dodam ze bardzo często. Dlatego tak mnie to martwi :(

Gość ellleela
ale brałaś tabletki... ja jak brałam to tez ciągle bez zabezpieczenia, chyba ze bylam chora i brałam antybiotyk. A nie pominęłaś zadnej tabletki?