Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny Żonaty

Kocham żone,ale jednoczesnie pragne mieć kochanke na boku,co o tym muslicie ?

Polecane posty

Gość to zależy
Skoro tak sądzisz, to po cholerę Ci nasze rady ?? Spitalaj stąd i szukaj kochanki.

Gość Współczucia dla żony
Jak najdalej od takich. Jestem młodą kobietą, ale żonatego nie chciałabym nigdy. Dla mnie tacy faceci nie istnieją. A mężczyzna podobnie myślący jak Ty nie jest wart zlizywać mi kał z obcasa. A kysz!! z takimi

Gość całkowicie czarny kot
nie bierzesz jakichś sterydów? jesteś bardzo agresywny... reagujesz zupełnie nieadekwatnie do sytuacji myślę, że masz problem ze sobą i swoją samooceną - nikt nie mierzy wartości człowieka miarą ilości przerżniętych doop czy kontem w banku... jesli uważasz, że jesteś coś wart właśnie dlatego - to żal mi Cie bardzo

Gość szkoda tych ladies
damianos czy jak ci tam, przyjdzie kryska na matyska a wtedy przypomisz sobie ten top i pozalujesz wszystkich nowych cyckow czy dupeczek, i nie swiruj ze masz udane malzenstwo - sprawdz w slowniku co to znaczy, dop sie wypowiadaj, mozesz napisac ze jestes spelnionym erotomanem bo za to bulisz, ale na tym wielka KROPKA i nie smuc o tym jako oh i ah bo 99,9 % procent facetow w twoim wieku mialo max 6 ladies, poza tym to nadajesz sie do zal.pl a ten co pragnie miec kochanke well skoro masz takie udane malzenstwo to pochwal sie pomyslem i oboje sie zabawcie:P

Gość też już po
20:12 [zgłoś do usunięcia] Fajny Żonaty Damianos fajny ziomal z ciebie, baby są tylko do j**ania, gotowania i sprzątania ten koleś twierdzi, że kocha żonę??? żal...

Gość kotka69
Damianos, a co na to Twoja zona?

Gość dnalkdnfjawnfjgebrgj
upupupup