Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little Girl Blue

Jestem ciepłą kluchą - jak to zmienić??

Polecane posty

Gość Little Girl Blue

Tak jakoś wyszło. Wyglądam tak, no wiecie, żałośnie. Jestem naiwna, każdy kit mi można wcisnąć. Ludzie mnie wykorzystują. Wszyscy mnie lubią, ale pamiętają o mnie, kiedy jestem im potrzebna. Nie szanują mnie. CHciałabym to zmienić, ale też nie tak, żeby stać się zimną suką bez przyjaciół. Chcę być taka normalna po prostu...;/;/;/

Wal to:P Zycie ciepłej kluchy nie jest takie złe, pzrynajmiej zawsze mozesz spojrzeć sobie w lustro i powiedzieć - ja nikogo nie wykorzystuję, darzę zaufaniem, nie kręca mnie żadne dziwne gry, jestem dobrą osobą i dzięki mnie ten świat staje się lepszy;)

Gość Little Girl Blue
To fakt. Nigdy nikogo nie ksrzywdziłam. Ale to przykre, kiedy ludzie patrza na mnie z lekceważeniem i nie traktują mnie poważnie...

Wal to wal tych ludzi i się nie przejmuj - kurcze okreś sama siebie jak widzisz swoje zycie, kim chcesz być i niech to bedzie zgodne z Twoim wewnetrznym ja - resztę wal, znajdzie sie w koncu ktos kto Cie doceni taka jaka jestes a wtedy bedziesz miala gdzies jak inni cie postrzehgaja;)