Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostra Olgi.

Olga

Polecane posty

Gość Siostra Olgi.

Moja młodsza rok siostra Olga, ma 15 lat i poznała chłopaka przez koleżanki. Zakochali się w sobie i od niedawna podejrzewam, że to się nie kończy na chodzeniu u buziakach w policzek, choć to i tak byłoby zdecydowanie za wiele w wieku 15. lat. Natomiast podejrzewam, że uprawia lub zamierza uprawiać seks, na podstawie, że często mówi rodzicom, że idzie do koleżanki, podczas gdy nigdy nie lubiła nocować u koleżanek. Poza tym cały czas pisze sms`y do tego chłopaka i pyta się go, jak go zaprasza, kiedy jego rodzice będą w domu, jak zapytałam ją o to, powiedziała, że to nie moja sprawa. Bardzo się o nią martwię i nie wiem co mogę zrobić.

szczerze???Jesli chce to i tak jej od tego nie odciagniesz.Radze powaznie z nia porozmawiac o antykoncepji i zaprowadzic do ginekologa..

Porozrzucaj po pokoju ulotki informacyjne o antykoncepcji i jeśli Ci się uda to ZAPROWADŹ JĄ DO GINEKOLOGA.

Gość Siostra Olgi.
Ale mi nie chodzi o antykoncepcję, ale martwi mnie sam fakt, że może to robić, a kiedyś bym nigdy nie pomyślała o tym! Nie rozumiem jej.

Gość Siostra Olgi.
Oczywiście antykoncepcja też, ale jej chyba używa, a sam seks w jej wykonaniu = moje trzy godziny płaczu.

Gość bzyk na kwiat
Ty zazdrosna jestes i tyle!!

Rozumiem ,ze cie to szokuje ale nic na to nie poradzisz.Nawet jesli powiesz rodzicom to co to zmieni??Ukróca jej wyjscia to bedzie sie urywać z lekcjii np.

Ale jak będzie chciała to to zrobi... A Ty jej żadnym sposobem od tego nie odwiedziesz... Rozumiesz? Więc lepiej, żeby jak już coś robi, robiła z głową. Pomysły o ulotkach są git. Sama jestem Olga. My Olgi z natury jesteśmy nieco uparte ;)

Gość bzyk na kwiat
I dajecie puupy komu popadnie