Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masakra1999

pytanie do facetów!!!

Polecane posty

chcialabym bardzo kochac sie z moim facetem bez gumki!!kochamy sie juz tyle lat ale zawsze w gumce:(najlepsze jest to ze ja stosuje tabletki antykoncepcyjne.On twierdzi ze panicznie sie boi,bo niechcialby miec jeszcze dziecka.Co mam zrobic,jak go przekonac,zachecic zeby chociaz sprobowal??prosze o jakies rady,co moze Was facetow przekonac do niezakladania gumki?Tak bardzo pragne poczuc go naprawde...:)

Gość fifarafaffffafsfsa
cieszę się, że mimo tego że nie biorę tabletek i kochamy się w gumie mój chłopak wziął mnie bez

Gość ania kawał drania
poprostu Ci nie ufa tabletki nie weżmiesz i zostanie ojcem mimo że tego nie chce

Gość fifarafasdmnfsfns
zmień faceta na dojrzalego i przestan zrec to swinstwo. z reszta, już mozesz przestac po tylu latach brania tego i tak pewnie juz nie zajdziesz w ciaze : /

Gość ania kawał drania
a ty fifa co za propagande siejesz ja bbrałam 10 lat jak przestałam to mam dziecko,a często są też ciąże bliżniacze po odstawieniu

Gość fifarafasdmnfsfns
to chodziaz przestan je brac i jedz na samych gumach - moze stopniowo cos da. powiedz swojemu ze coś tam ci sie dzieje po tabsach

Gość fifarafasdmnfsfns
ania kawal drania - no tak. to w ogole jej chlopak bedzie miec surprise. nie chce dzieciakow a tu na raz dwoje abo więcej : D

Gość ania kawał drania
to jest trudne bo kiedyś tam byłam z takim i też nie chciał a mi to wsio rawno.Myślę że musiałby być w 100% pewny że pigsy działają,nie wiem może ty na przykład wspominałaś o dziecku i on się boii na nie znam sytuacji,w sumie jest to lęk irracjonalny jeżeli chodzi o same pigsy nawet jak się zapomni to działają

Rozumiem faceta, ja tak mam tylko nawet do tego stopnia że boje sie nawet z gumeczką, poprostu panicznie boje się wpadki. Przekonam się do nich ja będzie mnie \"stac\" na dziecko i wtedy wpadka nie będzie tragedia jak teraz.

Gość ania kawał drania
accer przez 10 lat brałam pigsy ale tak uczciwie i działają po dziecku nadal biorę i działają.Dziesięć lat codziennego prawie bzykania bez wpadki,troche wyluzu ludzie

Gość zrob tak
po grze wstepnej powiedz mu zeby sprobowac bez , tylko na poczatku , ze poki nie ma plynow nie ma niebezpieczenstwa, a gwarantuje ze jak sprobuje bez...

co jeśli AKURAT tabletki nie zadziałają? wszyscy powiedzą że PECH a moje życie odwróci się o 180stopni.

osobiście ale dobrze wiemy że są takie przypadki rzadkie ale są. Ja również nie znam ale nie chce byc tym pierwszym

Każdy facet jest inny i ma inne do tego podejście. Jeśli boi się o wpadkę to nawet jeśli zrobi to bez gumki to może nie czerpac z tego dużej przyjemności bo będzie to robił w strachu przed wpadką.

Gość hi hi hehe jjjjjjjjjjjjj
zachec go na sex analny po ciemku i jak bedzie wkladal to po ciemku nie skapnie sie ze wlozyl nie tam gdzie trzeba;)

Gość ania kawał drania
co Ci tak zależy na tym żeby bez gumki

bo chcialabym wkoncu poczuc mojego faceta bez gumki!nie chce go lapac na dziecko,nie mam zamiaru,chce tylko go poczuc i tyle albo az tyle!

Gość ania kawał drania
nie rozumiem Cię ale współczuję,dobrej rady nikt Ci tu pewnie nie da szczera rozmowa z partnerem czasem dział ale często nie.pozdro.

juz ostatnio prawie sie zgodzil bo nie bylo gumki,ale...wyszukal gdzies tam i niestety:(

Gość dziwneeeeeeeeeeee
strasznie to jakieś dziwne, przecież tabletki są bardziej skuteczne niż gumki [no, chyba że zapomnisz wziąć] moim zdaniem facet poprostu ci nie ufa - bo to ty jesteś odpowiedzialna za branie tabletek. A stosując gumki to on ma na wszystko wpływ i nad wszystkim kontrolę. Powiedz mu wprost, że to nie kwestia jego strachu przed twoją ciążą ale braku zaufania do ciebie! Powodzenia! nb. nikt nie reflektuje na wyjazd do Istambulu? kolega organizuje na naspolka?

No tak ale tabletki i gumka są chyba jeszcze bardziej skuteczne :)

dziwne to moze jest...on wie ze ja tez nie chcialabym miec teraz dziecka!wie rowniez ze nie zaniedbuje stosowania tabletek ze wzgledow medycznych!(mam problem z jajnikiem)wiec ja juz nie wiem co!

Zaufanie zaufaniem ale ludzką rzeczą jest zapominac i mylic się. Jak zapomnisz jak leczysz jajniki to nic się wielkiego nie stanie a po stosunku to juz może byc problem

jasne masz racje,ale ja nawet nie oczekuje od niego zeby skonczyl we mnie!po prostu niech tam wejdzie,troszke pobedzie i juz:)