Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terurtyk

temat do gazetki szkolnej

Polecane posty

Gość terurtyk

potrzeba mi na szybcika. o czym mogę napisać, zaznaczam, że kompletnie nie mam pomysłu.. Od razu mówię, że tematy które ostatnio pisałam to tem. o n-k i o jakichs problemach szkolnych. Tyle, ze teraz problemow coraz mniej, a nie wiem co moze byc rownie interedsujące dla młodzieży co nk( w sensie jej glupoty) ;D. Myślałam o tym czy prawda jest ważna w naszym życiu, czy jest wypierana przez kłamstwo, czy lepsza będzie najgorsza prawda czy małe kłamstwo etc. myślałam też o tapetowaniu się młodych dziewczyn. Ale jakoś tak stwierdziłam, że to głupie.. No i teraz już sama nie wiem. jestem w gimnazjum.

Gość roztargniona____
podjadanie kredy szkolnej przez nauczycieli na przerwach

Gość zaszalalbym z kolega meza
o narkotykach

Gość wituś-sprytuś
o sraniu w lesie

Gość 11Dankaaaaa23
przydatność papieru używanego do drukowania gazetki szkolnej w toalecie - nowoczesna ekologia

Gość kAXIL
Dlaczego nastolatki nie robią laski w męskiej toalecie:)

Gość zaszalalbym z kolega meza
tylko nie pisz ze to jest zle, itd bo to KAZDY WIE. napisz jakis maly wywiadzik z kims, kto mial np nieprzyjemnosci z tego powodu. Np moja kolezanka stracila na 2 tygodnie jazn, bo na MAYDAY wziela cos , potem plakala, chciala isc do psychiatryka, bo nie wiedziala co sie z nia dzieje...do dzis ma problemy z pamiecia:(