Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość col ckolo

Czy jest sens kupienia ciemnoniebieskich butów?

Polecane posty

Gość col ckolo

Spodobaly mi sie takie buty, tylko ze sa niebieskie... zastanawiam sie czy kupic czy nie. Tutaj podaje linka do nich - ale te ze zdjecia sa brazowe a ja widzialam niebieskie i ladniejsze sa niz te brazowe. Myslicie ze warto czy nie warto niebieskie buty kupowac? http://butyboti.pl/katalog/but.htm?id=3431120000002&t=1&ms=D A kolor tych butow to niebieski taki jak te buty tutaj na zdjeciu: http://butyboti.pl/katalog/but.htm?id=3431100000008&t=15&ms=D

Gość kruleffna
czemu nie ;) torebka niebieska i lecisz

Gość O.na26
Ja bym nie kupila, bo ciezko do czegos niebieski przypasowac. Ale twoj wybor

Gość modna lala23
Wg mnie warto o ile masz na przyklad niebieskie kolczyki albo torebke.

Gość ja se kupilam ostatnio
niebieskie szpilki:D jestem zadowolona

A mnie się podobają. Ktos napisał ze takie buty nosilo sie kiedys- i co z tego? Przecież moda jest przewrotna- kiedys sie nosilo korale potwem bylo wstyd je zanosic a teraz znowu sie je nosi. To samo ze spodniami szwedami czy chocby legginsami. Co do koloru- hm.. wszytsko zalezy jakie masz ubrania, bo buty nie sa tanie wiec bez sensu by bylo jakbys zalozyla je tylko raz na ruski rok..

Gość Take me home
niebiesk to kolor który hm.... nie jest kolorem do którego wszytsko zalozysz. Najlepiej miec buty koloru bialego, brazowego, czerwonego, bezowego i bialego.

Gość Oto Polska wlasnie
Kupujesz buty na cale zycie? dziwne podejscie....

Gość aurora_1988
ja na twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko kupowała jak ci się podobają..i tak to są buty na jeden sezon...a niebieskie pasują do jeansów, do białego...wyobraź sobie taki marynarski komplecik białe spodnie niebieskie butki i bluzka w paski nawet widziałam ostatnio w zarze białą w granatowe paski...

Gość Wiem najlepiej
Biale spodnie? Hehe he jasne zeby dziewczyna pobrudzila je w pksie czy na lawce w parku- co ty dziewczyno jej proponujesz za rozwiazaniel! Niebieskie buty sa ok pod warunkiem ze ma sie torebke w tym samym kolorze,

Gość Jesli zechcesz bez umiaru
ABSOLUTNIE TAK. TERAZ NIE MA ZNACZENIA JAKI KOLOR BNUTYOW MASZ BYLE BY SIE Z CZYM KOMPONOWAL