Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda inna

ORGAZM NA KLASÓWCE - miałyście tak kiedyś ?

Polecane posty

Gość młoda inna

Zdarzyło się to tylko raz ale co za odjazd...............

już gdzieś był ten temat ;) miałam, kilka razy zdarzyło mi się pod koniec podstawówki... no i parę razy w gimnazjum ;) baardzo dziwne uczucie!

Gość Ani-lenia
też miałam, pani zawołała pielęgniarkę bo chyba dziwnie wyglądałam, no i ta wilgoć...

a co w klasówkach takiego podniecającego ? :)

mojego nikt nie zauważył ;) a jakoś nie pamiętam żebym była wtedy wilgotna... sama nie wiem czy to jest orgazm- jeśli jest, to trochę nietypowy! bo nie mialam przy nim uczucia,jak podczas normalnego

to nie o to chodzi.... u mnie to pojawiało się wtedy, keidy orientowałam się że do końca zostało np. 5 min, a ja nie zrobiłam kilku zadań :D wiem że śmiesznie brzmi, ale to nie jest żart :P

Gość Ani-lenia
tak, to chyba z narastających emocji, koleżanka miała na maturze w piątek z biologii, kiedy nie trafiła w pytania

Gość Dokładnie..
tez pamietam takie uczucie gdy czas uciekal a nic do glowy nie przychodzilo..czulem mrowienie miedzy nogami a za chwile eksplodowalem ale porownalbym to raczej z nocnym spazmem wystepujacym w okresie dojrzewania

Gość a ja to nawet
to moze cyprysku idz sie poucz do tej biologii a nie rozprawiasz o swoich orgazmach...iel ty masz lat? 15? bo twoj sposob pisania jest zbyt infantylny jak na 19 latke

nie sądzę że jest infantylny ;] ale mam nadzieję że poprawił ci się humor, w końcu trzeba się czasami do kogoś przyczepić, prawda?