Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutenka88

nadżerka i kroterapia -KRAKÓW

Polecane posty

Gość malutenka88

witam wszystkie nie spotkała sie któraś z Was z dobrym specjalistą od Krioterapii?? czeka mnie taki zabieg zamrażania a nie wiem, do którego lekarza mam iść na niego, macie kogoś dobrego ?? prosze, piszcie

Gość fsfkjs
krioterapii nie robi lekarz a rehabilitant/ka;) jesli chodzi o krakow mozna go wykonac w gabinetach albo np centrum krioterapii mieszczace sie na al.pokoju,blisko ronda czyzynskiego po prawej stronie.pozdrawiam

Gość fsfkjs
i nie musi to byc specjalista gdyz krioterapia to zabieg prosty trzeba jedynie znac jego zasady i dzialanie. nie trzeba miec dr lek med przed nazwiskiem a wystarczy mgr fizjoterapii:) lekarze sie tym nie zajmuja

Gość paulinkaq
a ja się nie zgadzam z tym twierdzeniem, taki zabieg trzeba umiejętnie przeprowadzić, aby nie trzeba było go powtarzać, u mnie nie było objawów więc, nie było to potrzebne, polecam ci mojego lekarza, doświadczonego i bardzo sympatycznego ginekologa- położnika dr Marcina Opławskiego,

Gość vvvolska
To ja polecam odwiedzić ten gabinet w Krakowie http://neomed.pl/ Tutaj spokojnie własnie mozecie wykonać ten zabieg- w naprawde sprawdzonym i poleconym gabinecie.

Bo zanim się odpowie, trzeba ze zrozumieniem przeczytać tytuł ! Chyba jednak jest pewna różnica pomiędzy krioterapią na kolano czy łokieć - a wymrażaniem nadżerki... ... I tutaj jednak dr przed nazwiskiem jest jak najbardziej pożądane !