Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza ziza

co mam zrobić? iść z nim czy nie? odpowiedzcie proszę

Polecane posty

Gość eliza ziza

Pewien chłopak, któremu się podobam i który uważa, ze coś do mnie czuje zaprosił mnie a impre jako osobę towarzyszącą. Ja nie wiem czy cokolwiek do niego czuję, fakt, ze mi się podoba no ale chyba na tym się wszystko kończy... Nie wiem czy mam skorzystać z zaproszenia? Jestem przekonana i pewna co do tego, że na imprezie będzie chciał się całować, przytulać itp... i traktować mnie jak swoją dziewczynę. Co mi radzicie?

Gość jesli jestes pewna a nie
chcesz tego, to nie idz.

Gość furtiturti
A nie mozesz mu powiedziec normalnie o swoich obawach? Ze z checia bys poszla z nim na impreze, ale jako kolezanka. I jesli on oczekuje czegos wiecej, to niestety, ale nic z tego nie bedzie, przynajmniej na razie. Szczerosc w takich sytuacjach jest najlepsza. A noz widelec, kiedy go leiej poznasz, to ci sie spodoba. Nic nie tracisz.

Gość zupapomidorowa
Hm, to powiedz, że pójdziesz, ale jako koleżanka - jasno i wyraźnie. Albo okaże się, że i tak chce iść z tobą, albo oleje i będziesz mieć problem z głowy.

Gość eliza ziza
wczesniej byliśmy w innym klubie na którym sie z reszta poznaliśmy i zachowaywaliśmy się jak para