Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doti.....

czy po tabletkach anty zawsze

Polecane posty

spoznia sie miesiaczka,? zaczelam brac od niedawna tabletki YAZZ dzis wzielam 17ą tabletke to sa moje pierwsze tabletki anty,zawsze jak zaczna sie brac tabletki to moze sie spoznic okres ?

Gość pierwsze slysze
biore 7 lat, przerozne tabsy i nigdy sie nie spozniala @, nawet wczasem wczesniej dostawalam a nie z po kilku dniach od odstawienia.

Gość pierwsze slysze
w trakcie brania zdarza sie krwawienie, mi sie zdarza, jak zazywam nowe tabsy.Ale nigdy sie nie spoznia!

ale jak ci sie moze spoznic okres,jak bierzesz 17-sta tabletke?? chyba dopiero po 21-ej bedziesz wiedziala...

Gość jeśli mieszkasz w innym
nie rozumiem pytania... Co znaczy, że się spóźnia po tabletkach? Skoro bierzesz 17tą tabletkę to jeszcze 4 przed tobą i w ciągu 7dniowej przerwy będzie okres

Gość pierwsze slysze
ona chyba wogole nie dostala okresu. ps. ja zazywam zawsze o jednej godzinie.po prostu ten Regulon jest do dupy, ide zmienic

Gość 2 opakowanie
Ja od 2 miesięcy też biorę YAZZ. Przy pierwszym opakowaniu okres wystąpił przy 20 tabletce i trwał wyjątkowo długo, ok 7 dni. Teraz jestem na 19 tabletce i zobaczymy jak będzie tym razem. To też nie moje pierwsze tabsy i okres nigdy nie spóźniał się, najczęściej występował w przerwie.

Gość pierwsze slysze
u mnie przy pierwszy opakowaniu @ wystapil pod koniec zazywania tabsow i zanikl w 7 dniowej przerwie, przy drugiej paczce pojawil sie tez pod koniec zazywania okolo nastej tabletki, i twal az do 7 dnowej przerwy, teraz mam 3cie opakowanie i zobacze jak bedzie teraz, w kazdym razie ide Regulon zmienic, bo ten okres wystaepuje za wczesnie! nigdy nie wiem kiedy go dostane '/

Gość Proszę o odpowiedź czy to...
ja biorę Yasmin i zawsze dostaję okres 4 dni po 21 tabletce

powiem tak.. biore yazz 6 opakowanie i 1 raz zdarzylo mi sie abym prawie wogole nie miala okresu takie tyci... i sama nie wiem co robic dalej bol ogromny a nie ma nic.. pomozecie?