Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedź czy to...

Proszę o odpowiedź... czy to możliwe

Polecane posty

Biorę pigułki Yasmin, kochałam się z mężem, ale następnego dnia się rozchorowałam, wymioty, biegunka, temperatura, antybiotyk itp Czy jest możliwość, abym była w ciąży? Pytam ponieważ plemniki mogą do 3 dni sobie "poczekać", więc się obawiam :(

Gość ladadii
W takiej sytuacji przyjmuje się dodatkową pigułkę, jeśli wcześniejsza się nie wchłonela.

Gość tere fere bumm
Najwieksze ryzyko ciazy jest w pierwszych 7 dniach brania tabletek, jesli to bylo pozniej nie powinno byc problemu. Poza tym jesli wymioty są pozniej niz 2 godziny po wzieciu tabletki to hormon i tak zdazyl sie wchlonac wiec nie musisz sie obawiac ze zwymiotowalas tabletke. Inny problem stanowi antybiotyk, mogl oslabic dzialanie hormonow. Mimo wszystko mysle ze ryzyko ciazy jest bardzo nikle

Tabletkę wziełam wieczorem, a wymiotowałam rano, więc raczej się wchłonęła, ale biorę ten antybiotyk i panikuję :(

Gość pierwsze slysze
a ja sie spoznilam raz 1,5 godziny w zazyciu..czy jest to duzy problem? to byla jedna z 1szych tabsow nowego cyklu..

Gość gburek maruurrek
wiedzialam ze bedzie takie pytanie TAK JESTES W CAIZY!!!

pierwsze slysze - mi już kilka razy się zdarzyło wziąć tabletkę ok godzinę później, ale wszystko się dobrze skończyło i mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)