Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co ma downa

ANGIELSKI! prosze o pomoc w przetłumaczeniu!

Polecane posty

Nigdy nie przypuszczałam ze pozornie zwykły dzień będzie najpiękniejszym w moim życiu. A jednak... 2 lata temu byłam na wakacjach nad morzem w Mielnie. Pewnego słonecznego dnia ja i moi przyjaciele wybraliśmy się do miasta. O tej porze miasto tęstniło życiem. Siedzieliśmy i myśleliśmy co dzisiaj będziemy robić. Myślałam, że widzieliśmy tutaj już wszystko. Wtedy spojrzałam na chłopca z gitarą, który przechodził obok nas. Zapraszał on na konkurs piosenki karaoke. błagam!!:(

Gość Take me home
Spadaj nikt ci nie przetlumaczy tak dlugiego tekstu. CHyba cie pogielo!!!

to chociaz kawałek:( proszę:(

Gość kkkkaaaadd
I never thought that apparently normal day will be the most beautiful day in my live.I spent my summer holiday on "Mielno" sea 2 years ago. One day together with my friends we went to he town. At that time was was busy city life. We were sitting and thinking what we going to do. I thought we have seen everything. Then i look at boy with guitar, hwo was passing us through. He was inviting everybody to the kareoke competition. Sa na pewno bledy ale moze sobie cos z tego wybierzesz:)powodzenia!

Gość moze tak kkkkkkkkkkkkkk
I have never expected that seemingly ordinary day would be the most beautiful day in my life. Two years ago I was at the seaside in Mielno. One sunny day, me and my friends went to the city, which was teeming with life at that moment. We were sitting and thinking what we were going to do. I thought we had already seen everything. Then I looked at a boy with a guitar, who was passing as. He was inviting people on a karaoke course.

Gość moze tak kkkkkkkkkkkkkk
oj tak, invite to czyli w ost zdaniu: He was inviting people TO a karaoke course.

Gość kkkkaaaadd
no i ktos w koncu pomogl:P

dziękuję:) naprawde bardzo dziękuj,ę:)