Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serrrrriale z młodości mej

Pamiętacie taki serial????

Polecane posty

Gość serrrrriale z młodości mej

Myślę, że przyda się tu taki wątek - czasem jest tak, że pamietasz jakiś serial sprzed wielu wielu lat, ale tytuł jakoś umknął... i znaleźć się nie da. Pomóżmy sobie nawzajem! :D Na początek ja: pamiętam taki serial, mógł lecieć jakieś 8-10 lat temu, nie pamiętam na jakim kanale. Główną bohaterką była nastolatka, na którą wylała się jakaś chemiczna substancja i dzięki temu ona mogła się zamieniać w taką srebrzystą plazmę i w tej postaci bardzo szybko się przemieszczać. Miala starszą siostrę i takiego kumpla i tylko oni o tym wiedzieli, ciągle był motyw, żeby robić wszystko, żeby rodzice się o tym nie dowiedzieli. I pamiętam w którymś odcinku taką akcję, że ta główna bohaterka (coś mi świata, że na imię miala Alex, ale głowy nie dam) spotykała się z jakimś chłopakiem, a potem na uroczystej kolacji u niej w domu, gdy ta siostra przedstawiala swojego chlopaka, okazało się ze to ten sam. I jeszcze drugi: para - małżeństwo - z superzdolnościami, ochraniane przez anioła. Pomagali ludziom. Nie pamiętam dużo, ale on (w sensie ten mąż) miał coś takiego że mógł znikać i kiedyś zniknął przy ludziach i było ryzyko że przez naruszenie jakiś tam zasad nieujawniania się przy ludziach z mocami może po prostu zniknąć na zawsze czy coś... Wie ktoś może, o czym mówię? Z góry dzięki 🌼

Gość Bajak oba ma
to nie dotyk anioła

Gość serrrriale z młodości mej
tak to to!!!! dzieki :D

tzn. nie ten o który mi chodzi, ale ten tez pamietam :)

ten drugi to "z pomocą niebios", pomogli na serialowym :)