Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatapetkaaaa

czy kazda kobieta ktora nie chce dziecka,zaluje ze urodzila

Polecane posty

Gość takatapetkaaaa

Lub usunela ciaze musi w tym miejscu byc opluwana i obrzucana blotem????? Do cholery zacznijcie troche myslec,nie kazdy wpada w zachwyt zachodzac w ciaze,pomimo srodkow antykoncepcyjnych,wiadomo jak jest nie kazdy je stosuje i to wylacznie czyjas prywatna sprawa,a ciaza niechciana sie zdarza i to czesto,i pomimo waszych wyzwisk dalej bedzie sie zdarzac,bo czlowiek jest istota slaba,ulega emocjom,popelnia bledy.Roznica w tym ze jeden potrafi sobie z tym poradzic,usuwa ciaze,drugi godzi sie z faktem i zaczyna sie z czasem cieszyc z tego faktu a jeszcze inna kobieta nie ma odwagi zrobic nic,czeka na ,,cud,,poronienia,a gdy to nie przychodzi,ma wewnetrzny zal i pisze do nas.Ma do tego prawo,jest nieszczesliwa i kto ma rozum powinien wysluchac i pomoc,a kto nie,niech nawet nie siada do kompa,skoro potrafi jedynie obrzucac wyzwiskami.Jakos na bezplodne starajace sie dziewczyny nie wylewacie tyle jadu,nie obrzucacie ich wyzwiskami od pustych i bezuzytecznych.Kazda syuacja niezaleznie czy z naszej czy tez nie naszej winy powstala jesli jest ciezka,nie wolno kogos dobijac i wbijac mu jeszcze bardziej,bo juz dosyc ma sam w sobie.Czy naprawde myslicie ze ta co zaszla,a nie chciala nie nazywa sama siebie idiotka i nie wali glowa w mur???p co jej jeszcze dokladac???

Gość anulllaaa
Ja mam 5 dziecko w drodze,gdybym miala wiecej odwagi niz rozumu to skakalabym ze szczescia,bo usunelabym ta ciaze,a tak dobijam sie i rycze non stop,bo nie widze wyjscia.I nie chodzi o pieniadze,tylko o to ze juz nie mam sily i energii na kolejne dziecko

Gość liiii eeen
a ja sie zastanawiam kto tu bardziej pluje jadem??? na tym forum panuje dziwne przekonanie, ze kobieta szczesliwa z macierzynstwa i kochajaca swoje dziecko to matka polka, z choroba psychiczna. mam dosc tego, ze za kazdym razem gdy pisze o moim dzidziusiu to jestem opluwana. naprawde tak ciezko uwierzyc, ze dziecko mozna kochac i byc szczesliwym majac dziecko???

Gość a cięzko ci uwierzyć że ktoś
nie chce dzidziusia i nie chce sie nim zachwycać?

Gość liiii eeen
nie ciezko, jednak chcecie zeby sie od was odwalono i dano spokoj, ale jednoczesnie wchodzicie na topiki kobiet szczesliwych i rzucacie epitetami, gdzie "matka polka" to ten najlagodniejszy.

Gość a cięzko ci uwierzyć że ktoś
ale ja mam dziecko wiec wchodze tutaj. Jednocześnie nie sikam z zachwytu nad własnym dzieckiem i rozumiem kobiety, które dzieci nie chcą. Tutaj są rozsądne mamy i może ty właśnie taka jesteś, ale nie ukrywajmy większość to kobiety zapatrzone w swoje dzieci, nie rozumiejące jak można nie chcieć takiego słodkiego bobasa i one same na siebie plują

Gość precz z bahorami

Gość pupa77
Popieram autorkę. :)

Niektóre kobiety do końca życia żałują że nie urodziły dziecka tylko poddały się aborcji.

Gość Ja tam nie żałuję
:)