Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosaaaaaaaaaa

mam 31 lat i prawie wszystkie siwe wlosy

Polecane posty

Gość siwowlosaaaaaaaaaa

nie nadazam z farbowaniem :-(((((( chyba oszaleje. musialabym co 3 tyg farbowac farba a to tak niszczy moje i tak cieniutkie i slabe wlosy :-(

Gość Pół Polski pali te bez akcyzy
Farbujesz odrosty, nie całe włosy

Gość siwowlosaaaaaaaaaa
tak farbuje odrosty ale to oslabia cebulki wlsow. nie mam rozdwojonych wlsow sa lsniace ale wypadaja od farbowania :-(

Gość wypadają nie od farby
a od hormonów, złego odzywiania/odchudzania ja co dwa tygodnie rozjaśniam odrosty od 15 lat i nie wypadaja mi

Gość farbująca
Ja też zaczęłam siwieć w okolicach 30-tki. Masz rację - farbuję co 3 tygodnie - w dodatku żadna farba nie łapie dokładnie tych siwych. Ostatnio spróbowałam palette, piszę o tym na zdrowiu i urodzie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4079813 , ale chciałabym też spróbować tych nowych welli - do siwych włosów. Tylko kolory wydają się takie ciemnawe....

Gość farbująca
No i prawdą jest - żeby włosy były zdrowe - należy zadbać o nie przede wszystkim od środka, najgorzej, jak się nie może. Ja akurat nie mogę przyjmować żadnych leków (ziół), a też próbuję poprawić kondycję swoich włosów.

Gość siwowlosaaaaaaaaaa
przeciez wiem ze wypadaja od farb. nawiasem mowiac pallet to koszmar dla moich wlosow. wypadaja ogromne ilosci wlasnie przy samym zabiegu farbowania i tuz po nim. jesli ktos ma grube wlosy to pewnie farby tak nie dzialaja oslabiajaco. ja ma pojedynczy wlos bardzo cieniutki :-(