Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaa_onaaa

Problem!! pomozcie...

Polecane posty

Gość takaaa_onaaa

Nie jestem zbyt doswiadczona w \'tych\' sprawach wiec prosze tu o odpowiedz... kochalam sie z chlopakiem w 10 dniu mojego cyklu, ktort trwa srednio ok 28 dni, byl to moj pierwszy raz, jezeli mielismy prezerwatywe to czy moge byc spokojna ze nie jestem w ciazy? Poniwaz byl to moj I raz troche sie denerwuje i zaczynam juz jakies dziwne rzeczy myslec... Prosze o jakas odpowiedz...

Gość takaaa_onaaa
eh czy ktoś mi coś odpisze... :)

Gość ccoocoooooooooooo
nie jak sie zabezpieczyłaś to nie jesteś w ciaży,,,przy 28 cyklu zwylke owulacja zaczyna cie 13/14 dnia

Gość takaaa_onaaa
no tak mam taka nadzieje, troche sie uspokoilam... ale mimo ze mielismy prezerwatywe to jednak sie "TROCHE" denerwuje :(

Owszem, owulacja zaczyna się 13-14 dnia, ale okres płodny rozpoczyna się na 2-3 dni przed momentem owulacji, ponieważ plemniki w drogach rodnych mogą żyć do ok.72 godzin.To tak na przyszłość. A póki co nie denerwuj się. Jeśli użyliście prezerwatywy prawidłowo, nie pękła i nie zsunęła się, możesz być spokojna:-)

Gość takaaa_onaaa
Dziekuje za odpowiedz :) wlasnie te dni plodne nie dawaly mi spokoju bo wiem ze zaczynaja sie kilka dni przed owulacja i wlasciwie roznie to bywa...