Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest jaka szansa

Wypadł mi kamień z pierścionka

Polecane posty

Witam! Mam taki problem : wypadł mi kamień z pierścionka zaręczynowego (diament). Czy coś takiego obejmuje gwarancja? Mogą wstawić nowy kamień? Ze względu na wartość jestem przekonana że nie ale może ktoś się spotkał z taką sytuacją. Beznadziejna sprawa:( Taka wartościowa rzecz tak marnie przymocowana;/ Kamień oczywiście zgubiłam;./

musisz isc do jubilera - ale masz gwarancje na niego?? pewnie uznaja, ze niewlasciewe uzytkowanie i tyle i nic nie dostaniesz jedynie ofertw na zamontowanie i kupno nowego kamienia

Gość uuu zły znak ....

nawet tak nie mów :P nie wierze w to - po prostu pech...:/

Oj juz nie wypisujcie jej o jakis zlych znakach bo to zenujace....poprostu pech i tyle.Mnie kiedys wylecial brylancik z bransoletki- maz zareklamowal bo stalo sie to krotko po zakupie (2 tygodnie) i otrzymalam nowa bransoletke.Wiec narzeczony niech smialo idzie do jubilera i zglasza reklamacje:)

heh dzięki za pocieszenie:) No właśnie dziś po pracy pójdzie i zgłosi - widać jakiś cień jest skoro Tobie wymienili:) Ale przypuszczam, że i tak powiedzą że np. nie powinnam myć w nim naczyń a pewnie myłam albo coś takiego wymyślą;/

nie wiem jak jest w polsce,ale w holandii kupujac diament dostajesz chyba dwuletnia gwarajce na mocowanie...wiec diamentu dzwigiem nie wyrwiesz...

Gość aurora_1988
ja też myślę że powinni albo wprawić nowy kamień albo wymienić pierścionek na nowy...ale jeżeli tego nie zrobią to ja na własny koszt oprawiłabym cyrkonię koszt niewielki ale jak już wcześniej napisałaś ten pierścionek jest symbolem i dla mnie nie ważne jaki kamień byłby w środku...

Bez przesady......uzytkowalas pierscionek normalnie , nie wieszalas sie na nim , nie uprawialas sportow extramalnych , tylko go nosilas....musza uznac gwarancje i cos z tym zrobic...MUSZA.A jak nie to moze rzecznik praw konsumenta pomoze.;)?

mi tez wypadlo oczko z pierscionka ale zareklamowac nie moglam bo byl kupiony za granica i jak poprosilam jubilera zeby jakos mi to oczko wprawil to tez powiedzial zebym czasem w pierscionku nie myla garow ani rak a najlepiej zeby w ogole nie mial stycznosci z woda.. :( od tamtego czasu zapomnialam o moim pierscionku zareczynowym i tak sobie w rozowym pudeleczku lezy i lezy Ale tez myslalam ze to jakis zly znak :/

aurora_1988 -> myślałam o tej cyrkonii... Jeśli nic z tym się nie uda zrobić to chyba ją zamówię. No ale uważam to właśnie za jakieś nieporozumienie - przecież cos takiego nie powinno sobie po prostu wylecieć:/ A co do styczności z wodą - to też musiałabym go chyba włożyć do szafy żeby tego uniknąc....

Gość malineczka34
HEj, ja właśnie zobaczyłam ze tez nie mam oczka- co najgorsze to tez był diament :(:. pomózcie mi? był kupiony 4 miesiące temu i mam do niego wszystko ale czy to obejmie gwarancja? Błagam

Gość gość
Hej. Mi tez zginal kamień po 10 dniach od zaręczyn. Ale musialam w coś. Uderzyć i wypadl bo nie byli wtopiony w zloto ;( Myśliciw ze uwzględnia mi reklamacje w polskiej sieciowce jebilerskiej ;(? Dodam jeszcze ze pierscionek okazal się za duży jak robilam przymiarke kilka miesięcy wczesniej rozmiar 12 byli idealny w dniu zaręczyn okazal się za duży i byl zmniejszany u zwyklego przydrożnego jubilera na rozmiar 11. Proszę poradzcie!

Gość gośćanetka
mi wypadlo oczko zpersciona zareczynowego co mam zrobic

Gość aska

Jak mi wypada jakieś oczko to kupuje kryształki swarowskiego na ebayu, można dostać w różnych kolorach i rozmiarach.. i sklejam super glue naprawiłam już  tak dwa pierścionki...