Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_osoba

powiem wam, że jakoś tak mi smutno dziś

Polecane posty

Gość zmartwiona_osoba

kiedy na dobre uświadomiłam sobie i NA NOWO, że zamiast uczciwe pracować miałam się zmawiać na innych - lepiej bym na tym wyszła w tym kraju. jakoś tak czuję się oszukana przez własnych rodziców. Co oni pierdzielili mi x lat? W sensie czemu zawsze był pisk, żebym wracała. Co ja z tego tu mam? Złą opinię. I wiecie co - już mam w dupie całą opinię, ale żebym jeszcze przy moim bankructwie miała złą opinię to już jest szczyt. Czy wy jeszcze coś tu potraficie więcej niż psuć opinię normalnym ludziom? Wątpię na dziś. Lepiej już postawić na Chiny bo bo tu kurde nie zaczniesz a ci już pożarci :(. No nie? :( Chiny albo Korea Północna. Ci tacy zawzięci a nawet atoma nie mają. jeden na drugiego są zawzięci więc i tyle. I co ja mam z tej polski? Bezużyteczny jezyk i zmarnowane życie :( Tyle mi się tu należy i kop w dupę bo nie będę wam dupy lizać. BO NIE!!! Kapuściane głąby :(

Gość zmartwiona_osoba
A największe dwa kapuściane głąby to moi starzy. W końcu ojca dopadła śmiertelna choroba i BARDZO DOBRZE. Bredzili od rzeczy całe życie, a teraz stoja po stronie komunichów z pałami. Bo za komuny dom wygrali w sądzie. A ja wszystko przegrałam za postkomuny i co - mam na poziomki wyjechać przez jakiegoś wała pro-irlandzkiego. Kocham Irlandię - jestem w irlandii. A ten co? On kocha żonkile? Biegi? Przecież to paranoja - czy ten facet w ogóle ma studia? Dyrektor szkoły średniej tu mam na myśli. Nie wiem - ale ma gabinet. I hołd, wielki szacunek dla Kwaska. To widać - taki sam jest. POSRANY W ŁEB znaczy się :(

Gość uwaga schizofreniczka