zulia 0 Napisano Maj 11, 2009 Witam! Do ślubu pozostały 4 miesiące a na wadze 77kg DRAMAT!!! Mam nadzieję, że ślub będzie wystarczającą mobilizacją do schudnięcia. Plan zrzucić 15 kg co przy 165cm wzrostu dało by wagę 62 kg czyli jak dla mnie idealną. Tyle tylko, że nie mam pomysłu jak tego dokonać Może ktoś ma ochotę się dołączyć albo chociaż coś poradzić. Każda rada mile widziana nie ma to jak dobra grupa wsparcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tchibo 0 Napisano Maj 11, 2009 ja sie przylacze bo tez wychodze za maz za 6 miesiecy i przydalo by sie lepiej wygladc w tym dniu :) tylko nie wiem czy sama sieta wystarczy bo cwiczyc przeciez tez trzeba :) ja jakis miesiac temu mialam diete kopenhadzka ale nie polecam schudlam 6 kg w tydzien ale w drugi tydzien prawie tyle samo przytylam :( mam 174 cm i 67 kg planuje schudnac jakies 10 kg :D :D :D w domu zaczynam cwiczyc i PLANUJE biegac ale nic mnie nie mobilizuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tchibo 0 Napisano Maj 11, 2009 dodam jeszcze ze zrezygnowalam z pieczywa ziemniakow i tlustego jedzenia nie slodze herbaty ani kawy i nie pije napojow gazowanych typu coca-cola i nie uzywam soli pije rano na czczo luzeczke jablkowego octu za szklanka przegotowanej wody i STARAM sie pic 2 litry wody dziennie i tak w kolo macieju od tygodnia jeszcze efektow nie mam ale cera sie ladniejsza zrobila i tak sie zdrowiej czuje :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulia 0 Napisano Maj 11, 2009 Ja mam podobne doświadczenia z kopenhaską działa rewelacyjnie bo kilogramy lecą szybko w dół ale później jeszcze szybciej w górę Co do mojej diety to sama nie wiem co robić. Ogólne zasady są proste: 0 słodyczy 0 tłustego 0 alkoholu dużo warzyw, białe mięsko, dużo wody i oczywiście przydał by się jakiś ruch! Ale ja mam bardzo nieregularny tryb życia, jem rzadko a dużo no i nie jestem zbyt zorganizowana... Najlepiej na mnie działają diety gdzie masz powiedziane dokładnie co i ile masz jeść bo sama jakoś nie mam zaparcia do wymyślania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 11, 2009 Kobietki, ja sie dołącze :) Ślub w listopadzie :) Od dziś zaczęłam dietę - pierwszy dzien głodówki, żeby oczyścić organzim, a od jutra małe i lekkostrawne posiłki, duzo wody i ostatni o 18. jak na razie mam 172 cm wzrostu i 59 kg. Plan - zrzucić 5 kg w max 2 miesiące, bo chciałabym miec juz stałą wagę w trakcie przymiarek sukienki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytnjl Napisano Maj 11, 2009 a po c chcesz schudnac do 54? bedziesz za chudo wygladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 11, 2009 ytnjl - niby te 59 to nie dużo , ale boczki i brzuszek mam spory - ot tygodnia ćwiczę brzuszki i wczoraj zaczęłam 6 weidera. Myślę, że jak moja waga spadnie do 54-55 kg to wtedy będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 24.06.2010 Napisano Maj 11, 2009 Zdecydowanie się dołączam. Co prawda mam jeszcze sporo czasu, bo ponad rok, ale czas leci bardzo szybko, a o idealna figurke trzeba mocno zadbac. Mam 166cm wzrostu i 54kg wagi. Nie chce jakos strasznie chudnac, ale troszke ujedrnic, wyrzezbic cialko, a dieta do tego jest niezbedna. Pozdrawiam wszystkie przyszle Panny Młode:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 11, 2009 I jak u Was kobietki? Ja mysle co chwile o jedzeniu ale wytrzymam ten dzień głodówki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MesjeMesjasz Napisano Maj 11, 2009 "Mam nadzieję, że ślub będzie wystarczającą mobilizacją do schudnięcia? - to wychodzisz za maz tylko dlatego, ze inne metody na odchudzenie sie nie poskutkowaly? oO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Maj 11, 2009 o u mnie tez 4 miesiace do slubu...przylaczam sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MesjeMesjasz Napisano Maj 11, 2009 fisiowna ... przylaczasz sie do ich slubu? oO Jak to, we trojke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 11, 2009 Tchibo, a kiedy masz ślub?? Bo jeśli za 6 miesięcy, to tak jak my w listopadzie???? A ja ciagle myślę o jedzeniu :(:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MesjeMesjasz Napisano Maj 11, 2009 Moze jestes w ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tchibo 0 Napisano Maj 11, 2009 nie no w sumie to juz 5 miesiecy zostalo (!!!) bo w pazdzierniku mam slub i staram sie jak moge i efektow nie widze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tchibo 0 Napisano Maj 11, 2009 wlasnie pije czerwoną herbatke (ma zapach stęchlizny :( ) bo czytalam ze dosc dobrze dziala przy odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pracownique_Norge Napisano Maj 11, 2009 Nie dziala w ogole. Zapewne stosujesz zle metody, stad brak osiagniecia celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 11, 2009 Zjadłam 2 plasterki sera i już mi lepiej :) Teraz powiczę godzinkę i od jutra powtórka z rozrywki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 11, 2009 2 dzień 6 weidera zaliczony. Ałaaaaaaaaaaaa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 12, 2009 I jak Wam idzie Kobietki?? Ja mam kg mniej na wadze :) Dziś na sniadanko jabłuszko, plasterek sera i batonik - nie mogłam się powstrzymać:( Ale dzis w planie jescze serek homogenizowany i koniec jedzenia na dziś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Maj 12, 2009 Zyczę powodzenia Panny Młode:) Ja też wychodzę za mąż w sierpniu i mnie już udało się sporo schudnąć... pozdraiwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulia 0 Napisano Maj 12, 2009 25.08.08 Super wynik!!! Jaką dietkę stosowałaś? Ja wczoraj zjadłam jogurcik i sałatkę 2 pomidory, pół ogórka, szczypiorek i pół sałaty mniami. A dzisiaj już po porannej kawce i jogurciku jeszcze jakaś zielenina na obiadek i to by było na tyle :) Trochę mnie martwi, że mam niecałe 4 miesiące ile realnie rzecz biorąc można zrzucić w takim czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 12, 2009 25.08.08 - faktycznie ładnie udało Ci się schudnąć ... Ja jescze jakoś się trzymam - serek homogenizowany stoi w lodówce w pracy ale omijam ja z daleka, może uda mi się dziś jescze wyrrzymać na głodówce :) Fajnie było dzis rano wejść na wagę i zobaczyc kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25.08.08 0 Napisano Maj 12, 2009 dziewczyny ja nie stosowałam żadnej konkretnej diety....po prostu jem mniej i ćwiczę na siłowni. Staram się jeśc miej pieczywa i zwykle to cienne pieczywo, wiecej warzyw, mniej ziemnaków, duzo surówek, chudego nabiału. Przede wszystkim nie głodujcie, bo to nie ma sensu. Duzo sie ruszajcie, pijcie wody niegazowane, jedzcie chude mięsa. Musze tez przyznac ze kolacje jem najpozniej o 18 i to cos mało kalorycznego. Oczywiscie zadarza mi sie zjesc kawałek pizzy, napic sie winka czy zjesc lody czy kawałek ciasta, ale nie codziennie, powiedzmy raz na tydzien jakąs z tych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 12, 2009 Co tam u Was kobietki? Jak się trzymacie?? Ja dziś zjadłam przez cały dzień 2 jabłka, plasterek sera i plasterek szynki. No i tego batonika :( I 1,5 litra wody. A jak Wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 13, 2009 Przestałyście się odzywać, czyżbyście się poddały? :) Ja walczę, dziś trzeci dzień ... Wszystko mnie boli, chyba naderwałam sobie jakieś ścięgno albo coś w tym stylu bo strasznie mnie boli noga po wczorajszych ćwiczeniach :( Ale dałam sobie wycisk :) A dziś jak na razie jescze nic nie zjadłam - szef położył mi na stole miskę cukierków, ciagnie mnie strasznie żeby zjeśc jednego ale nie dam się :) Silna wola zwycięży :) A plan na dziś - serek homogenizowany i 2 kromki chlebka wasa - moje całodzienne wyżywienie :) A na wadze ciut poniżej 58 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tchibo 0 Napisano Maj 13, 2009 ja mam do Was dziewczyny takie pytanie :) kiedy kupujecie suknie slubna ile tygodni czy miesiecy przed slubem?? Pytam bo nie wiem kiedy mam sobie kupic slub jest z 5 miesiecy a ja jestem w trakcie diety wiec moge schudnac (nie wiem ile) ale jak pozniej zadna suknia nie bedzie mi sie podobac?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 13, 2009 Ja chcę zacząc tak za miesiąc, ślub w listopadzie, dlatego teraz chce schudnąć, żeby nie schudnąć za bardzo w trakcie przymiarek i żeby nie musiało byuc za dużo przeróbek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymbałka 0 Napisano Maj 13, 2009 tchibo, na Twoim miejscu bym powolutku sie rozglądała, możesz na razie tylko mierzyc suknie i wybrać swoją wymarzoną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulia 0 Napisano Maj 13, 2009 Padł mi wczoraj komputer, ale dzisiaj już się melduję! Ja suknię kupiłam pare dni temu czyli na niecałe 4 miesiące przed ślubem i w niektórych salonach już słyszałam, że to trochę późno ale to mała przesada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach