Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccooolka223

wkurza mnie kurier pocztowy------------------------------------------

Polecane posty

Gość ccooolka223

bardzo czestdosłownie pare razy w tygodniu przychodza mi zamówione towary na allegro ,mam manie zakupów ale wkurzamnie kurier nauczył sie ze zawsze jak płace mu za towar to nie ma ochoty wydać reszty na początku szukał długo reszty wiec powiedziałam ok,,reszty nie trzeba było to jakies 3 zł a teraz już chyba z poł toku sytuacja sie powtarza nigdy nie moze znalezc drobnych do wydania,szuka i szuka az głupio tyle stac i czekac

Gość ccooolka223
na tych moich datkach po 3 /5 zł to sobie 2 pensjie dorobi

Gość wótamet
Plac sobie przelewem wczesniej a nie przy odbiorze i po problemie.

lepiej placic wczesniej przelewem - taniej wychodzi za przesylke albo miec przygotowana wyznaczona kwote

Gość miej przygotowana odliczona
kwote, poza tym możesz zadzwonić do przełozonych i powiedzieć że ten kupier zachowuje się tak jakby nie chciał wydac reszty

Gość bywa bywa
No to się przygotuj i daj mu następnym razem odliczoną kwotę co do grosika. Koło mnie jest sacja benzynowa i tam nie mają w zwyczaju wydawać reszty jak coś kosztuje np.9,99 i dajesz dychę, to grosika nie wydają. Wkurza mnie to. Niby nic ten grosik, ale dlaczego uważają, że nie muszą go wydać?

Gość ccooolka223
wiecie macie racje ,,,nauczyłam sie tak za pobraniem bo wygodniej ale chyba zaczne płacic z góry nie mam konta internetowego wiec troche zachodu z bieganiem na poczte no ale chyba bede tak robic bo ten gosć jest bez ambicji

Gość w dupie mam takie filmy
to powiedz mu, ze jak nie ma wydac to daj mu mniej a powiedz ze nastepnym razem mu dołozysz mnie tez wkurza coś takiego w osiedlwoym sklepiku czesto tak mam ze nie wydawali mi reszty 1 gr 5 gr czasami naet 50gr , bo nie maja drobnych i za kazdym razem mowili zeby się upomniec przy nastepnych zakupach nigdy oczyswiscie tego nie robilam bo głupio się upomniac o 5 groszy ale miarka się przebrala kiedy to brakowało mi 50 gr a bardzo mi zalezalo na szamponie wiec poszlam i mowie ze mam tyle i tyle , ale szampon kosztuje 50 gr drozej niz mam na co Pani mi odpowiedziala ze ona nie moze mi sprzedac, bo jej potem w kasie brakuje , a ona się z tego rozlicza :O ale sie wkurwiłam a ciekawa jestem jak rozlicza się z nadpłaty ? takich to tylko wymordowac :O

Gość ja zawsze place przelewem
tez konta internetowego nie mam. ALe na poczcie place 2,5. To nie jest majatek ;)

Gość wótamet
Bezczelna ta baba w sklepie. Przeciez wlasnie teraz upominasz sie o te 50 gr kiedy oni nie mili wydac.