Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Biologia.. kto pisał dzis biologie??

Polecane posty

Gość ale mi smutno
Chyba do ustnych juz nie przystapie:( straciłam wiare:(o rany

Gość paulaaaayyyyyy
do ale mi smutno skad wiesz ze nie zdasz?????mapewno zdasz . wiesz co? jak wyszlam z sali to przyszlam do domu z placzem ze nawet 15pkt nie bede miala ale podliczylam sobie odpowiedzi i mam 30 pkt:)napewno zdasz

Gość ale mi smutno
obliczyłam sobie i mam 14 pkt.:(

Gość ale mi smutno
Kurcze nie zdam przez 1 pkt:( Masakra

Gość paulaaaayyyyyy
oj brakuje ci tylko jednego pkta napewno cos jeszcze masz dobrze:)poza tym egzaminator ci nadciagnie jak tylko jednego brakuje

Gość tak sobie przejrzalam ten test
i oto moje spostrzezenia: ostatni raz uczylam sie biologii 8 lat temu w liceum, fakt, ryłam jak kret bo mialam poj... biologa, na studia poszlam na prawo bo historie wolalam bardziej, i nie wiem, z ktorej strony ta matura byla trudna:O po tylu latach wiecej niz polowe tych zadan bym zrobila bexz przygotowania, a jakbym sie pouczyla to juz z pewnoscia bym miala z 90%. I Wy macie w planach studia??? To sie mocno zdziwicei, ile tam jest nauki...Ja po liceum myslalam, ze w szkole duzo zakuwalam, ale studia to byl dopiero harcore:P No ale coz, Wasza sprawa i przyszlosc.

Gość ale mi smutno
mam nadzieje ale mi sie strasznie zepsul dzien ide spac:( Dziekuje za miłe slowa:)

tak sobie przejrzałam test... matura byla łatwa, tylko ciężko się wbić w klucz :O jesli tego nie rozumiesz, to a tak w ogole to narobiłam troche glupich bledow, juz sobie 5 pkt odjęłam, a jeszcze co do czego tak serio? pewnie tak 10 - 15 strace :O ps.pisalam rozsz

ej, a jak mowili, zeby cos podkreslic, to trzeba bylo cale zdanie podkreslic? bo ja podkreslalam tylko te litery, np.B jeszcze mi tego brakuje, zeby takiej głupoty nie zaliczyli :O

Gość lokoooo
tak sobie przejrzalam ten test taaa... łatwo się mówi jak nie trzeba było pisać 🖐️

Gość orcioooo
Ja chyba mam ok 75 %... Kiepsko.

ja w granicach 60-70 %. nienajgorzej ale mogło byc lepiej, szczególnie zła jestem na siebie o takie głupie błędy :o

Gość orcioooo
No naprawde... Ja poleglem na tym ze zapomnialem dopisac co robia zastawki, banalne a punkt w plecy.

Gość dariia
ej to bez sensu jest przeciez w ostatnim mialy byc wykresy a w odpowiedziach jest jeden wykres. to po co wprowadzaja w poleceniu w blad?? bo wykresy to rczej liczba mnoga. a liczba slupkow to nie wykres