Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艢wiadkowa867

Suknia dla Swiadkowej

Polecane posty

Go艣膰 艢wiadkowa867

Dziewczyny jak macie jakies fajne linki to prosze wklecjcie:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
o wlasnie, tez bym potrzebowala. poza tym zastanawiam sie czy trzeba mi az 2 kreacje? jedna do kosciola a druga na wieczor. ile dac do koperty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
niekonsekwentna ja daje z mezem do koperty 1000 zl, ale to dlaetego ze moj brat slubuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytnjl
pierwsze slysze zeby swiadkowa miala miec 2 kreacje :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fvddgd
tylko tyle kiedy艣 m贸j m膮偶 jak 艣wiadkowa艂 da艂 koledze, powtarzam koledze tylko i wy艂膮cznie 3000 tys, a wy tak ma艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
ja tez zamierzam sie orzebierac, jedna kreacje juz mam,brakuje mi tylko takiej do kosciola i na zdjecia:)

Udost臋pnij ten post

no to ladnie, tez musze dac tysiaka, bo siostra sie hajta. zaczynam oszczedzac wiec :( ale jak sie ubierasz? w kostium, sukienke? ja nie mam pojecia, slub bedzie tylko w kosciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
kostium odpada, bo nie lubie kostiumow, chcialabym jakas b.elegancka sukienke:) taka za kolanko ja juz kase mam odlozona, a kiedy masz to wesele, bo ja w czerwcu, wiec pewnie upal bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
niekonsekwentna dokladnie, tez bym dala nawet 100 tys , ale niestety takiej sumy brak;/

Udost臋pnij ten post

ja mam w sierpniu. mozesz mi wkleic jakies linki co w ogole sie nosi na wesela. na ostatnim bylam 5 lat temu wiec nie mam pojecia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
nic fajnego nie moge znalezc, same beznadzieje albo ceny powyzej 3 tys:/ u mnie na weselu swiadkowa byla w dlugiej atlasowej fioletowej sukni.

Udost臋pnij ten post

jakos dziwnie tak do kosciola w takiej sukni jak na bal. ja nie zamierzam wydac wiecej niz 300 za suknie, ktora zaloze raz albo dwa. najgorsze jest to ze nie mam nawet partnera i pojde sama.

Udost臋pnij ten post

a nie moglabym do kosciola zalozyc np. garnitur czyli spodnie plus ladny zakiet i ladna bluzeczka, a wieczorem jakas sukienke do potanczenia w stylu orsay? w sumie i tak wszyscy patrza na panne mloda wiec po co sie lansowac.

Udost臋pnij ten post

sliczna ta sukienka, ale troche za bardzo elegancka, za bardzo rzucalaby sie w oczy chyba. ja uwazam ze swiadkowa powinna byc ubrana skromnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytnjl
sukienka taka sobie, ale wuazam ze swiadkowa powinna byc ubrana elegancko, jak swiadkowa ma letni akiecuszke to wyglda komicznie przy mlodej :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
zgadzam sie ze piekna:) tylko niestety rozmiar nie moj. a nie mozesz zabrac jakiegos kolegi na slub??

Udost臋pnij ten post

jakos nikt nie chce jechac, bo maja zony wiec zadna nie chce puscic, zrozumiale jest to dla mnie. slub jest w sierpniu, wiec kto wie moze poznam kogos, jak nie pojade sama. wiem, ze bedzie mi ciezko wsrod samych par, ale co zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wiadkowa867
do sierpnia sytuacja moze sie zmienic:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I widzicie
rnadmorska 1 i 2 do bani, reszta swietna A i darujcie sobie te czerwone kiecki, naprawde zle to wygl膮da. Tak samo zle jak biala suknia u swiadkowej.

Udost臋pnij ten post