Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_sweet_lady

CZY KTÓRAŚ Z WAS NOSI JESZCZE SPODNIE DZWONY????

Polecane posty

Gość lady_sweet_lady

Nie moge patrzeć na te paskudne rurki! W dzwonach czuję się 100 razy zgrabniejsza i szczuplejsza. W rurakch moim zdaniem te dziewczyny wyglądają jak klocki żelbetonowe! Nie nosze jakichś tam super szerokich, ale lekko rozszerzane na dole spodnie. Czy któraś z was też jeszcze nosi dzwony?

Ja noszę lekko rozszerzone na dole.. i z przykrością stwierdzam, że nieźle trzeba się nagimnastykować, żeby takie gdzieś kupić. Rurki mi się podobają, nawet bardzo, ale do tego trzeba być ekstra szczupłym.

Gość ytnjl
po pierwsze nie ma czegos takiego jak zelbeton :o tylko jest zelbet. a po drugie ja ma na sobie dzwonyw lasnei ale rurki chodze, a to nie innych wina ze ty nie masz figury i ci inni przeszkadzajaa

Gość zosia małgosia
Ja całyczas noszę dzwony ... przyznam się bez bicia, że nie mam figury aby nosić rurki i poza tym ten fason zupełełnie mi się nie podoba. Ostatnio kupiłam bardzo fajne dzwony w sklepie Orsay i to w promocji za 70zł.

Gość sawawars
pieknie wygladaja w rurkach tluste balerony albo wielkie dupska :D

Gość dina27
ja też cały czas nosze dzwony, rurki jakoś mnie nie przekonują , dzwony i obsasy do mój standardowy strój:)

Gość ytnjl
jak zaczniesz studiowac budownictwo to pogadamy :P no chyab ze studiuejsz gdzies w jakijs dziurze bo na politechnice nie ma czegos takiego jak zelbeton :o

Gość lady_sweet_lady
oczywiście że jest żelbeton - to określenie ogólne, nie wiem skąd wymyśliłaś ten żelbet :D Mam niezłą figurkę, ale chyba mi się może coś nie podobać! Nie podobają mi się i już. Są takie okropnie ... modne. I nie mówię tu o jakichś superrozszerzanych bo na to jestem za stara o czymś takim http://www.zeberka.pl/img/z/633c.jpg

Gość najgorsze jest że
ja do rurek nie mam nic , sama ich nie założe bo wyglądam tragicznie i szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem tego ślepego gonienia za modą i wciskania się w rurki przez wszystkie dziewczyny jak leci a do tych spodni trzeba byc naprawdę zgrabnym żeby nie wyglądac śmiesznie

ja noszę i dzwony i rurki... w dzwonach czuję się tak jakoś bardziej na luzie :P ale rurki też lubie :P

Gość lady_sweet_lady
no tak doda dodą ale przecież ja tak na uczelnię nie pójdę! :)

Gość ytnjl
coz, jednak moi rodzice i tesciowa twierdza ze jest tylko zelbet no ale oni sie pewnie nei znaja :P

Ja noszę dzwony, choć ostatnio kupiłam też jedną parę prostych. Rurki nie podobają mi się i nie noszę, ale jak ktoś lubi, jego sprawa.

Gość ytnjl
zeby nei bylo to tesciowa architekt a rodzice drogowcy wiec w budowlance siedza gleboko :P

Gość lady_sweet_lady
może a ta za tym żelbetonem ciągle pieprzy daj spokój kobieto nie o tym ten topic! studiuj sobie budownictwo! Ja studiuje eletronikę i telekomunikację ale nie przytaczam tu schematów elektronicznych neurofuznów! Nie rozumiesz treści topicu? 🖐️ ps... skoro taka wielka studnetka z ciebie to chyba wiesz że żadne szanujący się naukowiec nie przytacza wikipedi hehe

Gość pppyyyytaie powinno ycc
zle pytanie.... powinno brzmieć: czy któraś z was nosi jeszcze spodnie RURKI? :D :D rurki rozpatrując je w modowych kwestiach nie sa juz modne a , ze polska za murzynami wiec chodza "laski" w rurkach hurtowo i mysla ze sa modne - to w kwesti mody :) bo spodnie powinno sie kupowac takie ktore pasuja na nasze figury w ktorych sie fajnie i seksownie czujemy a nie takie ktore sa MODNE (bo to pojecie wzgledne) ps. mam i rurki i dzwony takie jak autorka zaprezentowała i z materiału i lniane do wyboru do koloru sram na mode

Gość ytnjl
ale ja nie studiuje budownictwa tylko elektrotechnike, a pojecie o takich podstawowych sprawach tez mam :P

ale wy laski jesteście nie na czasie :P u nas w Polsce panny noszą jeszcze rurki bo myslą, że to jest wciąż modne :P a prawda jest taka, że do mody wracają szwedy i dzwony :) zobaczycie za rok/dwa co druga laska bedzie biegac w szwedach.

Gość lady_sweet_lady
no świetnie jesteś zajebista ale idz już 🖐️ No właśnie ja na zachodzie tez już rurek nie widziałam, więc moze masz rację. I nie wyobrażam sobie że miałam obrać rurki do jakiegoś żakietu czy czegoś takiego, bo na codzień noszę się na "pół-elegancko" no nie pasują mi poprostu.

Gość lady_sweet_lady
a które to były szwedy? Takie rozszerzane już od samej góry????

Gość ytnjl
o tym ze szwedy modne to juz prawie kazdy od zeszlego roku wie, nawet ja chociaz moda sie nie interesuje :o a jak ktos nie wie to moze dlatego ze zyje na pustkowiu, bez tv i internetu :D

Gość ytnjl
pojde jak bede chciala a tobie nic do tego :P jak widac mam szeroka wiedze a ciebie juz cos trafia bo chcialas zablysnac studiowaniem elektroniki tez mi cos :D

Gość ytnjl
tak szwedy to rozszerzane juz od samej gory fajne byly w c&a takie szerokie ale ciezko rozmiar dopasowac ja np mialam problemy z pasem i dlugoscia jakie stakie niewymiarowe

Gość lady_sweet_lady
mi to pasuje ja mam szwedy jeszcze z czasu kiedy ostatnio były mode na ja byłam w liceum. A ostatnio wróciłam do wagi 48 kg i znów się w nie mieszcze :D

Gość ytnjl
pracuje jako pomocnik pana wladka majster klepki o 20 cm kutasie penatrujacym moj waski odbyt przy kazdym lunchu