Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak znów ten cholerny angielsk

przetłumaczy ktos?

Polecane posty

Pomyślałam "czemu nie?" Nie musiałam długo namawiać swoich przyjaciół. Podczas gdy czekaliśmy na występ byliśmy bardzo podekscytowani. Zgłosiło się 16 uczestników. Gdy nadeszła nasza kolej moje serce biło jak oszalałe. Nie mogłam się skupić. My wyszliśmy na scenę. My zaśpiewaliśmy. Ogłoszono wyniki. Tak! Zajęliśmy pierwsze miejce! Byliśmy najlepsi! W nagrodę spędziliśmy cały dzień w wesołym miasteczku. Jeździliśmy na karuzelach i bawiliśmy się z clownami. Było cudownie. Pomyślałam "niech ten dzien sie nie konczy!" Nadszesł wieczór i musieliśmy wracac.

ladaco nie śmiej sie tylko zlituj i mi pomóz:( ja naprawde nie umiem angielskiego:(

Gość iiigf
zaraz spobuje ci to zrobic

Gość iiigf
jestem z gimnazjum takze mysle ze jeszcze jakies poprawki musza byc - nie zjamie to tak dlugo jak to tlumaczenie :P buzka I thought: „Why not?”. Pushnig my friends into this don’t took me so long . While when we were waiting for performance – we were so exited. There was a 16 people who called for that. When our turn came – my heart was biting like crazy. I couldn’t flash on anything. We stepped into a stage. We sung. They announced outcome. Yes! We got a first score (?). We were the best ! A price was a all day in a fairground! We were on a carousels and playing with a clowns. It was so wonderfull I thought: I desie if that day will never come to the end. The evening came and we just had to go

Gość do iigf
masa błędów ale mialaś dobre chęci :) przez takie tłumaczenie można się sporo nauczyć. Mogę to poprawić ale wieczorem dopiero bo teraz nie mam czasu.

Gość iiigf
gdybys mogla (mogl) wyslij mi tu poprawna wersje... no tylko dobre checi, gorzej z wykonaniem.. szkoda

pomózcie:(

Gość iikk
nawet nie podziekuje ;/