Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarka123

2010

Polecane posty

Gość figlarka123

a ja mam 08.05.2010 sala zamowiona, orkiestra tez, ksiadz rowniez, kwartet skrzypkowy zaklepany sukienke mniej wiecej wiem jaka ale jest jeszcze duzoooooo czasu, takze luzik, mniej wiecej tez wiem jak ma wygladac bukiet i fryzura :) zaproszenia tez wiem jakie ale teraz nie zamawiam bo jestem na etapie liczenia gosci zostal fotograf, kamerzysta, samochod do wypozyczenia takze ogolnie chyba nie jest zle :)

Gość klementynkasuperdziewczynka
ja mam na 14.08 :D mam sale i orkiestre...i tyle na razie, w tym tygodniu wybieram sie do ksiedza :D sukienka tez wiem juz jaka ma byc :D

Gość motylek_85
My mamy 26.06.2010 i jak narazie załatwiona: - sala - samochód - DJ - kamerzysta/fotogaf Alkohol planujemy kupić pod koniec roku no a reszta od stycznia ;)

Gość milae
28.08.2010 sala zespol kamerzysta fotograf samochod w tym roku jeszcze chcemy odbebnic nauki, zalatwic sprawy formalne w kosciele, kupic alkohol i obraczki :P reszta rowniez od stycznia/lutego :)

Gość AGATAAAANNNNN
a my planujemy na sierpień 2010 i nic nie mamy....hmmmmm

Witam :) a my mamy ślub w październiku 2010 i mamy jak na razie salę... :)

Gość _Niestety
:0

Rany! Ponad rok wcześniej załatwiacie sale, księdza, muzykę??? Po co juz teraz sobie głowe tym zaprzątać?

mnie tez to denerwuje, ale niestety, jesli chcesz miec fajnego kamerzyste, fotografa,sale,zespol i godzine w kosciele, na ktorej Ci zalezy to musisz to juz teraz zaczac zalatwiac. W kosciele bylam tydzien temu i zakonnica w kancelarii powiedziala,ze niektore terminy na pazdziernik 2010 sa juz pozajmowane.

mnie tez to denerwuje, ale niestety, jesli chcesz miec fajnego kamerzyste, fotografa,sale,zespol i godzine w kosciele, na ktorej Ci zalezy to musisz to juz teraz zaczac zalatwiac. W kosciele bylam tydzien temu i zakonnica w kancelarii powiedziala,ze niektore terminy na pazdziernik 2010 sa juz pozajmowane.

Gość motylek_85
No dokładnie Ewelinka - ja niestety nie mam swojej upragnionej godziny w kościele (bardzo chciałam by była to 13-sta) niestety zakonnica zapisała nas dopiero na 15.30 bo były juz dwa śluby wcześniej zaklepeane (dodam, że nasza data to 26.06.2010). W kościele byliśmyw marcu... no niestety okazało się, że już zbyt późno się do niego wybraliśmy. To samo było z salą... te najlepsze zarezerwowane już nawet na całe wakacje 2011. No, ale to wszystko w dużej mierze zależy od miasta w którym się mieszka ;)

Jeśli szukacie fotografa, to polecam naszego- sprawdzony, niedrogi. www.wielki-dzien.pl MAJĄ WŁASNA MAKIJAŻYSTKĘ.... OKOLICE ŚLĄSKA i ŁODZI