Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhiiikkkkk

NIE BARDZO ROZUMIEM IDEI TEGO PORTALU.

Polecane posty

Gość hhhiiikkkkk

Weszłam tu pierwszy raz i powiem wam, ze moje odczucia są bardzo negatywne, wasze odpowiedzi sa na poziomie wiejskiej dziewuchy z zawodówy, chociaż czytając niektóre zastanawiałam się czy chociaż zawodówe macie skończoną... myśle że większość z was niema nawet matury a nieliczne osoby może są po łatwym liceum... porażka, pisze to jako osoba z wykształceniem WYŻSZYM i ja na waszym miejscu nie zadałabym tym ludziom żadnego pytania ani nie napisałabym tu żadnego mojego problemu. Pozdrawiam.

Gość hhhiiikkkkk
dzięki mojemu wyższemu wykształceniu z powodzeniem łapie się na wyższe stanowiska kierownicze w fabryce margaryny "Gęsiwo Romana" gdzie nękam pracowników kontrolą jakości przez penetrację własnego odbytu nasmarowanego naszym produktem w charakterze lubrykanta. To poczucie władzy sprawia ze czuję sie lepszy od wszystkich tutaj zgromadzonych. Muszę też dodać że stosuję naszą margarynę na cotygodniowych spotkaniach naszego klubu do którego należę "Wycior Adam"

licz się z tym, że od teraz bedziesz miała wierne grono fanów i "naśladowców";) tu się ceni szczerość:)