Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gąska Balbinka spółka

hmmm co to może byc ...

Polecane posty

Gość gąska Balbinka spółka

Od kilku dni swędzi mnie wejście do pochwy. Jest czerwone i podrażnione. Oprócz tego mam wodniste mleczne upławy. Nie mają brzydkiego zapachu. Myslałam, ze to może byc grzybica, drożdżyca lub coś podobnego i szukałam na ten temat informacji w necie ale to się inaczej objawia. Narazie smaruje maścią Clotrimazolum i płuczę Tantum Rosa. Czuję znaczna ulgę. Wszystko zaczęło po seksie z moim chłopakiem. Trochę nas poniosło i było ostro ;) Nie wiem czy mam się zapisac na wizytę do gina czy sama to wyleczyć.. Czy któraś z Was miała podobne objawy ??

Gość joojjjj
to raczej wygląda na to że chłopak cię zaraził jakimś świństwem a nie że było za ostro... grzybica nietworzy się od ostrego seksu!!! może pogadaj z chłopakiem czy ma podobne objawy tzn czy swędzi itd i razem powinniście się leczyć !!!!! samo może przejsć ale może i wracać bo się okaże niedoleczone

Gość dawsa
ale ona włąśnie pisze, ze nie raczej nie grzybica bo objawy są inne. Ja bym Ci radziła jeszcze przez 2-3 dni stosować tą maść i Tantum a jak się nie poprawi to śmigac do lekarza. Ja miałam coś podobnego i włąśnie też po seksie. Było za sucho i się otarłam. Tez swędziało. Smarowałam maścią i przeszło po 3-4 dniach

Idź do lekarza, niech zrobi wymaz, to ważne, z nieleczonych czy źle leczonych infekcji mogą być później mega problemy z płodnością. Zanim pójdziesz do lekarza, możesz używać globulek dopochwowych VitaGynC - bez recepty.

grzybica moze sie roznie objawiac, niekoniecznie musza byc grudkowate te uplawy, moze to tez byc zapalenie bakteryjne... ale na pewno masz jakas bakterie albo grzybka... ginekolog nieunikniony

ja tak miałam z nowymi partnerami (aż mój organizm sie do nich nie przyzwyczaił) jestem uczulona na spermę ale lepiej iść do gina